De fotograferar vårt hus



Mannen ni ser på bilden, har precis varit uppe på vår tomt. Att folk fotograferar vårt hus är inget ovanligt, därför blev jag inte förvånad när han tig fram kameran. Det jag däremot blir förvånad över, är hur han hade mage att gå upp på vår tomt. Visst, vi har en grusväg som leder upp till huset, men ändå.
Jag minns klassresan i nian. Mina kompisar ville gå ner till havet - och det över en tomt! Jag nekade tvärt, men de gick ändå. Jag stod kvar, sen gick jag. Man går inte upp på andras mark, är inte det något man lär sig som stadsbo? Kanske inte, eftersom det finns få platser som folk veklingen äger.
Hur som helst så gjorde mannen ingenting. Han fotograferade bara, sen gick han vidare. Jag tar det som en komplimang. Att man fotograferar ett hus är väl ett tecken på att det är fint - eller förfallet (vilket vårt hus verkligen inte är).
Det är livet på en sommarö.


Läsarnas Ord
Ord från: Tessie

Jag måste faktiskt säga att det är lite väl oförskämt att gå upp på någon tomt bara så där, utan att fråga dom som bor där om det är ok. Hmm.. MEN de var ju roligt att han verkade gilla det han såg!! :)



-kramar om-

2010-06-05 @ 14:03:46
URL: http://curvie-delicious.blogspot.com/
Ord från: Erica

Oj.. jag skulle aldrig kunna gå upp någons gård sådär... :O

2010-06-05 @ 18:00:00
URL: http://faithhopelove.blogg.se/
Ord från: J

Hallo,

De var väldigt längesen sen sist, men nu är allt slut, student & sånt är över! :)



Har inte följt din blogg på ett tag, och orkar inte riktigt följa upp där jag sluta hehe, så är allt bra med dig? Skolan fungerar eller? :)



Sen ang. frågan du ställer "är inte det något man lär sig som stadsbo?" Nja, lite fel är det väl att gå på någon annans mark, fast ta en genväg har väl alla gjort? ;)



Ha d gött!

2010-06-06 @ 02:28:50
URL: http://jwwj.blogg.se/

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0