Gammal bild på mig

Bilden är tagen för ganska exakt två år sedan. Den togs på min födelsedag, då jag fyllde femton. Båttrafiken strejkade, så pappa hade fått komma och hämta mig och min syster med båten inne i stan. Turen var rolig och jag och min syster skrattade som galningar! På vägen hem fortsatte jag att ta knasiga bilder. Nu ikväll, när jag sitter och kollar igenom gamla bilder, hittade jag denna. Jag tycker om den - trots att håret inte är perfekt. Jag har den där lyckan i blicken. Det var den dagen jag fick höra Rickards röst första gången. Vi hade precis lagt till vid bryggan. L hade precis gått ur båten, när min telefon ringde. I all hast hann jag inte se vem som ringde, så när jag hörde rösten och inte kände igen den blev jag fundersam. Efter ett tag gick det upp för mig att det var Rickard - min goda msn-vän som ringde. Jag blev så chockad, lycklig, rörd och glad, att jag inte riktigt förstod vad som hade hänt.


Läsarnas Ord
Ord från: Anna

fin bild ;)



sv: håller med om att deckare inte är det bästa. Alla skriver deckare och det finns typ bara deckarna i bokhandlarna så man blir ganska "mätt" på de.

Kram

2010-06-19 @ 20:04:55
URL: http://annaanstensen.blogg.se/
Ord från: Anna

sv: ja, jag tror det. De började ju nästan gråta när de satte på varandra ringarna :o

2010-06-19 @ 20:17:53
URL: http://annaanstensen.blogg.se/
Ord från: Erika

Sv: Ja, verkligen jättesöta bilder! Det finns fler på SVT. :D Har du kollat på bröllopet? :)

2010-06-19 @ 20:18:18
URL: http://priggles.blogg.se/
Ord från: Nathalie

jag skrev väldigt mycket dikter och noveller när jag var yngre. nu gör jag inte det alls lika ofta men skriver dagbok ofta:)

2010-06-20 @ 10:01:40
URL: http://liborius.blogg.se/

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0