God morgon!

Jag är inte van vid att bo i lägenhetshus. Jag har alltid bott ute på ön och i ett radhus i en annan del av stan. Att då vakna upp i en lägenhet och mötas av en massa underliga ljud, är inte precis något jag är bekant med. Imorse när jag vakande, lät det som om en säng rörde sig kraftigt - fram och tillbaka. Jag blev misstänksam. Jag har hört innan att folk har tyckt om varandra väldigt mycket, men då lät det inte så. Dock kunde jag inte bara slå bort tanken. Alla älskar ju olika. Så, efter att ha funderat ett tag kom jag fram till att det nog var någon som piskade mattor. Denne håller på fortfarande och har alltså hållit på i snart en timme!
Att höra bilvägen är inte heller någon vana för mig. När jag vaknar hemma är det för det mesta tyst och stilla. Inte en bilväg som bullrar dygnet runt. Det är alltså inte så lätt att sova med dessa störande moment, därför beslutade jag mig vid nio för att gå upp. Frukosten är nu uppäten.



Dagens frukost: yoghurt med smak av jordgubb och passionsfrukt, toppat med müssli.

Det är otroligt varmt i lägenheten! Solen ligger på från soluppgång tills det börjar närma sig kvällen. Jag som har svårt för värmen kan tala om att lägenheten just nu känns som en bastu. Jag sitter här och klagar, men jag tror att dagens studenter trivs som fisken i vattnet. Treorna på min skola tar studenten idag, därför är jag ledig. Det känns riktigt skönt. Jag ska njuta!



Läsarnas Ord
Ord från: Tessie

Förstår dig att dom olika ljuden är annorlunda och ovant, men ju mer du är där så vänjer du dig ska du se!!.. Hoppas din lediga dag blir toppen..



-kramar om-

2010-06-03 @ 12:45:27
URL: http://curvie-delicious.blogspot.com/
Ord från: Sissi

gott :)

2010-06-03 @ 18:42:50
URL: http://enligtsissi.blogg.se/

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0