Casepaus

Efter varje case har vi två dagars ledighet. Det är jätteskönt! Detta är för att lärarna ska kunna planera nästa case period. Jag tror att det ligger något i det pappa sa, att vi har två dagars ledighet för att kunna vila ut, efter den sista ansträngningen då vi skrev casets slutuppgift. Vad tror ni?
Jag njuter i fulla drag! Att kunna sitta hemma, skriva hur många blogginlägg man vill och ha all tid i världen att bara slappa vid teven. Alla behöver såna här dagar då och då. Jag var ju helt slut förra veckan, efter att ha ansträngt mig med sista uppgiften. Det var ändå värt det, för jag var nöjd i fredags, när jag vid lunchtid skickade in mitt arbete. Jag gjorde mitt bästa och är mycket nöjd med det.
Klockan femton noll fem börjar Ghost Whisperer. Jag försöker ta alla tillfällen som ges, för att kunna se ännu ett avsnitt av serien jag älskar. Egentligen förstår jag inte varför jag är så kär i det, när jag många gånger sitter i soffan med hjärtat i halsgropen. Haha, jag som är så otroligt lättskrämd!

Vad gör ni denna måndag?



Läsarnas Ord

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0