En natt utan drömmar

I drömmarna blir jag ständigt jagad.
Min hjärna arbetar på högvarv och jag drömmer.
Drömmer om det som var blandat med gårdagens intryck.
Jag vrider och vänder på mig, innan jag vaknar upp.
Trött och förvirrad tar jag mig upp ur sängen.
Det är bara att acceptera att hjärnan behöver få arbeta.
Jag vill inte drömma så konstigt.
Då kan jag inte sära på verklighet och drömmar.

I natt sov jag så gott! Inga konstiga drömmar att vakna upp ur. Inget obehagligt minne från natten som gått. Täcket var inte för varmt och jag var lugn. Jag tror till och med att jag sov några timmar med släkt lampa. Ett framsteg vill jag påstå.
Jag känner mig ganska pigg. Positiv känns det lite lättare att vara idag, då jag vet att jag slipper stressa. Idag är det bara jag själv som kan styra på den fronten. Dagens sista lektion ser jag väldigt mycket fram emot. Då har jag svenska med min härliga lärare. Hon betyder verkligen mycket för mig. Vi ska läsa upp våra reportage och äta påskgodis. Det låter väl mysigt?

Vad ska ni göra idag?
God morgon.


Läsarnas Ord
Ord från: beckiies

åh, de låter mysigt! jag har legat hemma hela morgonen, fick sovmorgon så vaknade runt 11 tiden och gick upp och tog en lugn frukost och gosade med katterna som höll sams för en gångs skull, sen harjag smådonat lite, hängt tvätt, tömt diskmaskinen, dammsugit lite, nu lyssnar jag på disneyklassiker o väntar på att marce ska komma hem så ska vi träna och sen ikväll ska jag se på shutter island. Tur jag är kompis med de som står i biokassan, hade blitt dyrt annars.. :)



Goddag! <3 :)

2010-03-31 @ 15:22:04
URL: http://justoneblackangel.blogg.se/

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0