Homosexuella killar

Jag har inte många killkompisar som är homosexuella, men jag har ett fåtal (typ en, två?). Jag måste bara säga att de är helt underbara. En av mina absolut mest uppskattade killkompisar träffade jag på språkresan till Hastings. Detta är snart tre år sedan. Jag älskar verkligen honom! Senaste gången jag såg honom var på återträffen för ett och ett halvt år sedan. Sen dess har vi pratat om att ses - tusen gånger! Men det blir aldrig av, tyvärr. Vi lever på olika håll. Det är inte svårt att ta tåget, men det är planeringen att få ihop det som är knepig.
Nu var det inte tänkt att jag skulle prata om min kompis, utan meningen med det här inlägget är att jag vill säga min åsikt om homosexuella killar i största allmänhet.
Jag vill börja med att be om ursäkt, om det är någon som tar illa upp. Det är verkligen inte meningen. Säg till i så fall, så ska jag bli arg på mig själv, sitta i ett hörn och skämmas.

Min personliga uppfattning är att killar med homosexuell läggning är mycket trevligare, snällare, snyggare, charmigare (listan kan göras lång), än vad heterosexuella killar är. Detta gäller givetvis inte alla, men de jag har pratat med har gett mig denna uppfattning. Hade inte min kompis från språkresan varit homosexuell, hade jag lätt kunnat bli kär i honom. Jag tror att han märkte det ganska snabbt på mig, för jag fick veta hans sexuella läggning redan efter några dagar på resan. Tur var väl det, annars hade jag varit olycklig kär. Trots att han inte attraherades av tjejer, kände jag mig ändå speciell. Alla minnen... Sista dagen tillsammans satt jag och min tjejkompis och grät. Vi ville inte lämna denne fantastiska kille. Han kramade om oss, tröstade två gråtande tjejer. Jag fick en present; ett halsband som han hade burit kring halsen. Smycket hade han köpt i Hastings, vilket gjorde gåvan ännu mer speciell. "Du har större nytta av det än vad jag har", sa han när han satte på mig halsbandet. Jag var så lycklig i den stunden. Kommer aldrig glömma honom.

Hur kommer det sig att homosexuella killar är så snälla, trevliga och charmiga? Varför är inte killar som attraheras av tjejer lika härliga? Det finns killar som är jättebra (de killkompisarna jag har haft till exempel), men överlag är killar jobbiga. I alla fall i åldern tio (trotsåldern) till arton (då de inser att det kanske är dags att växa upp). Det är annat med homosexuella killar. De är trevliga redan i unga år. Åh, tänk om homosexuella killar kunde bli kära i mig. Då hade jag varit lycklig. Tyvärr är jag tjej, så det blir lite problematiskt... Typiskt.
Till alla homosexuella killar; ta åt er av komplimangen. Ni förtjänar den, efter alla hemska anklagelser ni får ta del av. Usch och fy till dem som inte accepterar alla människor.


Läsarnas Ord
Ord från: Ellen (ellerenellen.blogg.se)

Ha, ja, det är nog tur att vi alla är lika olika :D Kollar jag bland mina Turkietbilder vill jag inget annat än att åka dit igen :)



Tack så mycket för dina fina ord! Det värmer :) Om du inte redan följer med bloglovin rekommenderar jag dig att börja göra det, så att du inte missar några nya bilder :)



Hoppas du har det fint!

2010-03-23 @ 21:39:54
URL: http://ellerenellen.blogg.se/
Ord från: Pega

Hej tjejen.) tack för din kommentar!!!

Jo vänner är verkligen värdefulla när det handlar om sanna vänner verkligen.



Och det med min header är inte jag som fixar då tjejen emma fixade allt på min blogg:)ler

2010-03-24 @ 17:06:04
URL: http://pegggi.blogg.se/

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0