I have taken the control

I måndags ställdes jag inför ett beslut. Det kändes bra, men ändå fel. Jag gick jag faktiskt på en "kul grej" istället för på matten och idrotten. Mitt val kändes igår vid lunchtid ganska misslyckat. Förmiddagen hade inte bjudit på mycket, mer än att vi fick gratis kondomer från Ungdomsmottagning, som var här och pratade med oss. Det gjorde ingenting att jag missade idrotten. Lektionen erbjöd inget viktigt och dessutom slapp jag stressa dit. Det var bara positivt. Värre var det med matten. Jag missade en introduktion på ett nytt ämne. Usch, det kändes inte så bra. Eftersom det förra området var svårt, vill jag verkligen satsa på detta. Jag vill inte gå G i matte, som jag fick på det provet vi gjorde i fredags. Nej, jag ska ha VG. Matte har alltid varit kul enligt mig. Jag tänker inte ge upp nu!
Jag som var så rädd för att ha fattat fel beslut har nu fått bekräftat att det nog inte var så dumt. Igår var jag med min klass, något som jag tror kan hjälpa, för att jag ska komma in i gemenskapen. Matten igår var inte livsviktig. Jag kan med enkelhet ta igen det genom att läsa i boken. Min lärare var så snäll. Alla människor kan bli till det bättre.

Efter att morgonen kändes trög, trist och deppig, mär jag nu lite bättre. Jag är faktiskt glad. Mer om det skriver jag senare...

I have taken the control.


Läsarnas Ord
Ord från: Erica

Låter bra det där. :)

En fråga bara: Hur kommer det sig att du inte riktigt har kommit in i klassen? Har förstått att du inte har alla lektioner med de, men är det bara du som har det så liksom!?

2010-03-17 @ 13:52:04
URL: http://faithhopelove.blogg.se/
Ord från: Katrin

Du har jättefin header och bakgrund :)<3

2010-03-17 @ 17:27:37
URL: http://kakatrin.blogg.se/

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0