Rickard flyttar efter påsk

Under påskhelgen åker jag och Rickard upp till Stockholm. Vi tar bilen dit, eftersom det ska med ett litet flyttlass hit ner. Tiden har kommit och det är dags för Rickard att flytta in i sin lägenhet. Att bo kvar hos min mamma känns nog inte som ett självklart val längre. Nu finns det en lägenhet som det går att flytta in i (trots att den inte riktigt är i ordning (det fattas lite saker, som hyresvärden ska fixa)). Jag kommer sakna min älskade. Han har ju bott hos oss i fyra månader och nu ska han helt plötsligt flytta ut, lämna mig. Jag vet att han fortfarande älskar mig, att han inte lämnar mig och att jag får komma och hälsa på hur ofta jag vill. Men det är inte samma sak. Jag har ju haft honom så nära, så nära de senaste månaderna. Snart är det slut på det och vi bor återigen på skilda håll. Det blir inget distansförhållande. Det blir ett vanligt förhållande, ett sånt som de flesta i min ålder har. Ändå kan jag inte låta bli att sörja. Jag har inte haft någon annan pojkvän, jag har bara haft Rickard. Jag vet inte hur man gör. Han bor nära, men kommer jag bo hos honom hela tiden? Jag vill bo hos dem jag älskar och det är inte bara för Rickard som jag känner så. Min familj betyder också mycket för mig. Jag vill inte välja vem jag ska bo hos.
Jag antar att det bara är att vänja sig vid livet som pojk- och flickvän i samma stad. Det är nytt både för mig och för Rickard. Det kommer gå bra. Just nu känner jag mig bara ledsen över att han inte längre kommer finnas så nära. Han och jag kommer få en helt annan innebörd.


Läsarnas Ord
Ord från: Lorissa

Du ska se att det kommer gå hur bra som helst, kärleken verkar helt klart tillräckligt stark. Men jag förstår att det blir en jobbig omställning.



Jag och min pojkvän bodde i samma stad och det gick jättebra, men efter 1,5 år så flyttade vi ihop. Och det fungerar ÄNNU bättre för oss. :)



sv: Nej jag ska inte ta bort den, jag tänker bara att det blir lite ensidigt och tråkigt under de perioder då jag inte pysslar så mycket. Så nu finns jag här också :)

2010-03-28 @ 14:38:19
URL: http://lorissalovebomb.blogg.se/
Ord från: Susanne

Tack ♥ Tävling pågår just nu, vinn en DVD från Moderskeppet, välkommen!

2010-03-28 @ 14:59:35
URL: http://kandy.se
Ord från: Julia

Det kommer att gå så fint ska du se. När båda vill det så kommer det att fungera; ni klarade ju till och med långdistans. Starka ni!! <3



sv: Ja, jag kommer aldrig bli för gammal för mysteriet på greveholm, det är en så sjukt mysig julkalender. Det är min favorit :)

2010-03-28 @ 17:16:05
URL: http://lorissalovebomb.blogg.se/
Ord från: Tessie

Du ska se att det ordnar sig gumman.. <3 -kramar om-

2010-03-28 @ 19:25:22
URL: http://curvie-delicious.blogspot.com/
Ord från: Lorissa

sv: - Klart jag gör, det känns som att jag känner dig, jag bryr mig om dig massor <3 Och därför känns det som att jag känner och bryr mig om Rickard också!



- Det var vääääldigt gott och jag blev så himla glad, sådana där spontana grejer värmer.



- TACK! Känner att vi flyttat in för länge sedan men inte blivit inflyttade förrän nu :)



Vilken är din favoritmat?



KRAMAR <3

2010-03-28 @ 19:41:25
URL: http://lorissalovebomb.blogg.se/
Ord från: Erika

Det kommer att gå bra!



Min lördagskväll var bra. Såg filmen- vildingarnas land. Helt ok.

Skulle ha sett män som hatar kvinnorserien också om jag inte helt hade missat att den gick. Typiskt.

2010-03-28 @ 20:01:40
URL: http://morgondimma.blogg.se/
Ord från: Tessie

Svar:

Tack ska du ha! :) Jo många fina presenter fick jag. Nu sitter jag med färg i skallen! :) -KRAM-

2010-03-28 @ 23:06:29
URL: http://curvie-delicious.blogspot.com/
Ord från: Lorissa

sv: ja, haha, känn dig fri att hoppa det oviktiga. Eftersom jag lagt ihop alla blir det många inlägg med bara vardag, men jag hoppas att det är okej :)

2010-03-28 @ 23:21:33
URL: http://lorissalovebomb.blogg.se/
Ord från: Lana Hamdoun<3

du ser mycket yngre ut än vad du är!

jag trodde du var 13!!

hihi! söt blogg!

2010-03-29 @ 01:08:27
URL: http://lanahamdoun.blogg.se/

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0