Söndagaskänsla

Veckans sista dag är faktiskt lite mysig. Man går runt hemma, gör ingenting särskilt och sen kommer kvällen. För det mesta går det ingenting speciellt bra på teve. Några repriser från veckan som gått blandat med de program som absolut inte får sändas på bästa sändningstid. Har man tur visas det en halvbra komedi på trean. Tv4 låter bandet rulla med ännu en svensk kriminalfilm; är det inte Beck är det Wallander.
Trots denna dåliga teve-kväll, är söndagar något jag uppskattar. Det är en dag då man mentalt förbereder sig för veckan som kommer. Man packar väskan inför morgondagen, tar sig en översikt av de kommande dagarna och de ger en ett slags lugn. En speciell känsla, som man bara kan få på just söndagar.
För många är veckans sista dag bara stress och elände. "- Åh, nej. Imon måste jag till jobbet igen. Typiskt." Men så ser inte jag det. Njut istället! En ny vecka innebär så mycket mer än att bläddra till nästa vecka i almanackan. En ny vecka innebär nya äventyr med nya chanser att bli en bättre människa. Ta vara på de möjligheterna.
Söndagar ska uppskattas.


Läsarnas Ord
Ord från: Tessie

En ny vecka med nya möjligheter! :)



Svar:

Tack för dina kommentarer gumman <3 uppskattar dom.

Så här är det, man kan inte bara gå vidare och göra sig fri från det förflutna om man har ett tungt och stort bagage. Man måste bearbeta det som hänt. Jag väntar på ny psykolog, men saker och ting tar tid. Det är bara att vänta, och försöka se framåt. Men har man inte gjort sig "vän" med det förflutna eller det som gjort ärr på insidan så kommer det alltid att finnas med i ens liv.. Om det bara hade vart att gå vidare och glömma allt hade jag gjort det tro mig, jag har till och med försökt!!



Joo jag hade hört brudarna innan dom var med i melodifestivalen :)



Filmen är inget man ska se om man inte är beredd att möta den brutala, sjuka värld som finns. Det är helt sjukt att en del kvinnor måste leva som djur. Allt mennen säger ska hon göra, han har även tillåtelse att våldta kvinnan om hon inte vill tillfredsställa honom. Gör hon inte som han säger och beordrar så ser han till att hon straffas eller stenas av byn eller samhället dom bor i. Brutal film om hur världen se ur. Glad att man är född i Sverige!!..



-kramar om-

2010-03-08 @ 14:02:42
URL: http://curvie-delicious.blogspot.com/
Ord från: MUFFINSMARTIN

Jag tycker det är skitsnyggt! allt bra med dig annars? :D

2010-03-08 @ 16:45:06
URL: http://muffinsmartin.blogg.se/
Ord från: Pipen

Tyvärr så känner jag lite att en ny vecka innebär endast nytt elända, fram till helgen då man äntligen kanske kan få ha lite kul, eller bara lugn och ro :-)

2010-03-09 @ 14:22:54
URL: http://pipig.blogg.se/

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0