Dålig tisdag

Kanske ska man inte säga att det varit en dålig dag, eftersom det finns folk som har det värre, men jag säger det ändå. Min tisdag har varit kass. Bara en massa kaos, som har lett till att jag nu sitter här trött, sliten och underbart förälskad i mitt hem. Jag har kommit hem, duschat och sitter som vanligt i mysbyxor. Dagen får inte fortsätta som följande...

Vaknade halv sju av att jag drömt en vidrig mardröm. Det var så äckligt att ni inte ens vill veta! Jag gick till spegeln och kollade så att jag såg okej ut (drömmen handlade om mitt utseende...), men kunde inte somna om. Jag ville heller inte somna om, då jag var rädd för att falla tillbaka in i drömmen och uppleva den där hemska känslan igen. Gick upp, hade en extra timma på mig, så tog det lugnt. När det var dags att ta sig ner till båten, fick jag en liten överraskning; kedjan på cykeln hade hoppat. Istället för att vara händig (vilket jag inte är), var det bara att ställa cykeln och springa lite halvt ner till båten.

Det blev som vanligt stress från gymnastiken, för att jag skulle hinna få i mig någon lunch. Jag klarar av det, men det tar verkligen på krafterna, det måste jag erkänna.
Då var det skönt att få sluta tidigare idag. Jag och Emma satt i en av stadens parker och njöt av vädret. Vid hållplatsen intill var det stopp i trafiken. En spårvagn stod helt stilla och bakom den stod tre bussar och bara väntade på att det skulle börja röra på sig. Tillslut började vagnen rulla och bussarna kunde köra vidare. Jag sa hejdå till Emma och gick in mot centrum. Här var det ännu ett stopp. Vet inte vad det var, men om jag inte såg fel så stod där brandbilar. Spårvagnstrafiken var tydligen inte igång, hörde jag från Västtrafiks högtalare. Det var kaos i området runt omkring. Anställda på tarfikkontoret (?) stod och vinkade med armarna och en ambulans stod parkerad i närheten. (Kan det vara detta som hade inträffat... länk)
På båten hörde jag av en tjej, att det hade skett en olycka lite längre bort från den platsen jag var på. (Denna artikel är nog aktuell... länk) Idag var det alltså kaos i centrala Göteborg.

 

Nu är i alla fall jag hemma. Ska bara njuta av kvällen och av att bo här ute på ön. It's wonderful!


Läsarnas Ord
Ord från: Amanda

Såna dagar är skitjobbiga allt på en gång!

Men då framstår oftast nästa dag som mycket bättre :)

2010-05-11 @ 18:37:56
URL: http://gotonight.wordpress.com
Ord från: Mimmí

sv: jaa haha lampskärmen är klockren! Gillar oxå Lady Gaga "fågelboet/järnmasken". =) Skrattade en massa.



tråkigt att höra att din dag var kass, men då uppskattar du andra dagar bättre! :) Min dag igår var också tråkig, men idag var den ljuvlig :)

2010-05-11 @ 18:59:13
URL: http://mimsandhershit.blogg.se/
Ord från: M I M I

usch vad jobbigt =(

hoppas morgondagen blir bättre!

2010-05-11 @ 19:25:03
URL: http://mmmimi.blogg.se/
Ord från: Fanny

sv: Ja hon är svår att inte tycka om ;)



Fy vilken stressig tisdag! Får verkligen hoppas att du får en bättre dag i morgon!



Kramar

2010-05-11 @ 20:59:32
URL: http://fjanty.blogg.se/
Ord från: LORISSA

Det låter som en sådan där riktig "klump i halsen av ofrivillig stress"-dag.. fyyy!

2010-05-12 @ 09:57:49
URL: http://lorissalovebomb.se
Ord från: caroline

söt du va!

2010-05-12 @ 10:25:20
URL: http://carolineklund.blogg.se/

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0