Det ordnar sig

Jag trivs bättre i skolan. Ja, det är sant. Som jag trodde har jag nu kommit in i allt. Livet känns lättare och jag är glad. Emma, en tjej som jag läser matematik med, är otroligt snäll och omtänksam. Vi har hittat varandra. Hon är den som vet absolut mest om mig på hela skolan. Det känns skönt att ha någon att stötta sig mot. Det finns inget krav på att man måste säga viktiga saker. I en vänskap är det viktigt att kunna flumma, säga oviktig skit och bara kunna vara, kunna vara sig själv. Så känns det nu med Emma.
Jag är glad och det märks på mig. Känslan är saknad. Det var ett tag sedan... Inte för att jag mått så dåligt att jag velat försvinna, dö eller avsluta allt. Det har bara varit en känsla av att jag inte tillhör någonstans. Faktumet att jag inte är som alla andra, att jag är speciell och att jag står utanför samhället, den finns fortfarande kvar, men den känns lättare att bära nu. När man har någon man litar på, som finns i ens vardag och som man vet ställer upp, då är det en trygghet. Man vet att det finns en person man kan lätta sitt hjärta till.
Jag vet att det finns många i bloggvärlden som bryr sig om mig - inte minst Becka, Julia och Tessie. De är alla underbara och jag tycker så mycket om dem! De har en stor plats i mitt hjärta och vår vänskap är från min sida stark. Rickard har jag också, han har jag självklart inte glömt av. Han lyssnar väldigt bra, ger mig trygghet och får mig att känna mig älskad. Ändå är det inte samma sak. Han jobbar ju och jag går i skolan. Att ringa honom så fort det är något är inte rätt. Jag kan ju inte ringa och störa honom på jobbet. Och jag måste lära mig att klara av jobbiga stunder på egen hand. Vissa perioder i sitt liv är man ensam och då måste man kunna överleva.

Jag är glad, det har ordnat sig. Hoppet lämnade jag inte bort tillsammans med alla minnen från högstadiet. Tanken på att det kommer bli bättre har alltid funnits där och nu visar det på gott resultat.


Timbuktu - Det Löser Sig

Det kommer ordna sig, det gör det alltid
Jo, det löser sig, så brukar allt bli
det kommer fixa sig till slut
det är inget tvivel om, fast nu känns skiten sur
och flera mil ifrån, det ordnar sig...



Läsarnas Ord
Ord från: Sofia

Sv; Precis så gör min katt också! Min mamma brukar stänga min sovrumsdörr på morgonen för att inte väcka mig, men då står hon där utanför och mjaoar, haha! x)

2010-05-05 @ 16:57:26
URL: http://thestoryofsofia.blogg.se/
Ord från: Annika

Skönt att det går bättre!

2010-05-05 @ 17:14:50
URL: http://bringblingtoeverything.blogg.se/
Ord från: LORISSA

Jag bryr mig så himla mycket om dig, du är världens raraste människa!

2010-05-05 @ 23:19:55
URL: http://lorissalovebomb.se

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0