Försäljningstankar + kort

Idén om att börja sälja kort ligger och gnager i huvudet på mig. Jag funderar på namn, priser och företagsverksamhet (på amatörnivå). Kanske ska jag ge idén en chans? Varför inte försöka, prova något nytt? Innan jag sätter igång, måste jag ta reda på lite saker. Jag behöver hjälp med att få reda på hur en sådan här verksamhet går till, därför tänker jag fråga min vän Julia, som driver den nu förgångna pysselbloggen JuliaPysslar.


Vit bas, mossgrön filt(?), blommor i nyans av grön, brun och orange, guldiga ramar.

Jag funderar på det här med företagsverksamhet. Har du tips, får du mer än gärna komma med dem!


Läsarnas Ord
Ord från: L I N D A

sv: hehe :P designen va fin :)

2010-05-03 @ 08:06:27
URL: http://linduwz.blogg.se/
Ord från: viktoria

att starta ett företag e krävande och tar tid, med mycket du måste lära, regler, f-skatt, moms mm. Men dock kan man ha hobbyverksamhet som inte behöver registreras men mins inte hur mycket man fick sälja för i så fall? Kolla upp det. Lycka till.

Mvh viktoria

2010-05-03 @ 09:59:54
URL: http://viktoriahelena.blogg.se/
Ord från: viktoria

hej igen :-)

yes journaling är snyggt att ha i LO och också det som är en stor del av själva LO :-) Så man vet ex. när, var, hur, varför man tagit fotot och vad man vill förmedla osv :-) Ja o kolla gärna in äldre inlägg, speciellt mina beställningar för då är det alltid ännu mer välarbetat än korten jag gör "bara för att" om du förstår hur jag menar? :-) Tänk på att alltid använda ALLT i syrafritt material när du scrappar, annars gulnar fotona. Japp de e som jag, jag marknasför mig inte så mycket utan den som kommer förbi min blogg o mina nära o kära ja de vet att jag älskar att pyssla o skapar mer än gärna alster till dem för en rimlig penning. De kunder jag får är bonus till nytt material o lite extra peng & äran att andra vill köpa mina alster :-) Men då ja som sagt inte säljer så mycket utan lite då o då så behöver det inte registreras som företag utan det går under hobbyverksamhet :-) JUST det ex på beställningar för o hitta snabbare så kolla Beställning i sökrutan på min blogg alt. sök "Beställning på Bröllopskort" eller "Beställning Åsa 40 år" mm. KRAM

2010-05-03 @ 11:38:27
URL: http://viktoriahelena.blogg.se/
Ord från: viktoria

yes de kan nog stämma :-) från en sak till en helt annan, hur sjutton har du lyckats med så fin header, har försökt flertal gånger o få till en header men aldrig lyckats o få upp den? Så har vanlig "tråkig" bas header, vill ha min egna ju :-(

2010-05-03 @ 11:55:23
URL: http://viktoriahelena.blogg.se/
Ord från: viktoria

Svar på din fråga om plastfickor;

Det beror på vilket album du har, olika tillverkare och olika albumssorter har olika många och på olika ställen sina hål i albumet. Men jag som köper Reprint album kan köpa Reprint fickor ex. på Scrapbookingbutiker, Bokia, (Tror Panduro har)Men där jag handlar oftast dessa är Gekås - Ullared Billigast där. De ligger i 10 pack föresten :-) Dock mins ja ej priset. Betydligt billigare på Gekås än andra butiker. Mvh vickan

2010-05-03 @ 12:00:12
URL: http://viktoriahelena.blogg.se/
Ord från: viktoria

har ej photoshop tyvärr. :-( Kanske du kan hjälpa mig med en header om ja sänder bilder? Eller vad kostar photoshop o är det svårt att använda? :-)

2010-05-03 @ 12:02:42
URL: http://viktoriahelena.blogg.se/
Ord från: viktoria

ps bakgrunden med rosa o de små "tagg/spläsh märkena" och även de fina där de står / Jasmine Rosanatt och hjärtan runt hur har du fått till det, är det photoshop också? riktigt snyggt, avis vill också kunna sådant o sminka bloggen snyggt.

2010-05-03 @ 12:07:01
URL: http://viktoriahelena.blogg.se/
Ord från: ENTREVISTA, - lär känna bloggarna!

Tycker definitiv att kortförsäljningen kan vara en idé! Har du en bra idé så är det ju alltid kul att testa något nytt! :)

2010-05-03 @ 13:02:16
URL: http://entrevista.blogg.se/
Ord från: noemii

snyggt :)

2010-05-03 @ 15:44:04
URL: http://noemii.blogg.se/

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0