Fotbollsturnering


Fotbollsturering!

Idag har vi haft friluftsdag i skolan; fotbollsturnering. Jag spelade inte. Lika bra var det, för jag är helt inkompetent på plan. Om jag ens träffar bollen rullar den knappt en meter. Alltså gjorde jag mitt lag, min klass en tjänst. Istället stod jag vid sidan av och kollade på matcherna. Det har ju varit väldigt varmt de senaste dagarna, så jag trodde att vi skulle få lite värme även idag. Men icke, därför stod jag där och frös endast iklädd linne och tröja på överkroppen. Jag hade som tur var jeans på mig idag (för ovanlighetens skull) och slapp då frysa om benen.
När första matcherna var över och slutspelen skulle inledas, fick jag åka hem. Min lärare såg att jag frös och sa åt mig att åka hem. Så det har jag nu gjort. Sitter hemma hos min älskade, dock utan honom. Hah jobbar och  kommer hem ikväll. Jag saknar honom.


Vad händer hos er?


Läsarnas Ord
Ord från: Tessie

Vilken tur att du har en sån snäll lärare som lät dig åka hem. Inge skoj att stå och frysa för länge.. Här händer inte mycket.. Bara chillar, kom nyss hem från badet! :)



-kramar om-

2010-05-28 @ 19:38:25
URL: http://curvie-delicious.blogspot.com/

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0