Fredagslycka

Jag får jobbiga tankar, när jag tvingas vara kvar i skolan. Då det inte finns något att göra, anser jag att det är fritt fram att åka hem. Grupparbetet vi gör i caset fungerar inte så bra (som tidigare nämnt). Idag var inte alla gruppmedlemmar i skolan, vilket resulterade till att vi inte kunde spela in. En scen har vi lyckats få inspelad, men resten får vi ta på måndag. Då hoppas jag verkligen att alla kommer, annars får jag gå in och ta en roll som det manliga könet.
Idag är jag dock lycklig. Jag har redan slutat och väntar i skolan på att åka hem. Båtarna går ju inte så ofta, så jag har inget annat val än att vänta. Det är skönt det också. Då kan jag varva ner, göra mig redo inför en varm resa hem (Usch!) och sen komma ut till ön på ett strålande humör.

Att komma hem tidigare sista dagen på veckan, det är fredagslycka!






Läsarnas Ord
Ord från: rudolf

Du överdriver hela tiden. Du gör inget vettigt i gruppen och du borde sluta på skolan. För du gör ingenting än att klaga

2010-05-21 @ 11:02:38
Ord från: Anonym

Neggo komentar över..?



Kaffe är bäst ;D

Okej jag har alltid hatat somar, men nu måste jag fan älska .)

2010-05-21 @ 11:43:37
URL: http://conler.se
Ord från: LORISSALOVEBOMB

Du förtjänar inte att bli skrattad åt. Alla är olika och de som inte kan tolerera det är inte tillräckligt öppensinnade.



Rudolf verkar dessutom vara ett riktigt as. Oavsett hur mycket man klagar eller överdriver (antar att detta inte stämmer heller, för har man ANLEDNING att klaga så är det ju bara rätt att göra det, annars blir det ju ingen förändring) så är det INGEN som har rätt att säga att någon ska sluta på skolan.



Jag vet inte vad jag ska säga... du är underbar, underbar, underbar... <3<3<3<3<3<3<3

2010-05-21 @ 13:50:05
URL: http://lorissalovebomb.se

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0