Klassisk lördag

Det har varit en klassisk lördag här i Rickards lägenhet. Dagar då jag inte har något inplanerat, blir det mest att sitta vid datorn. Det har jag gjort - hela dagen! Först satt jag och lyssnade på låtar från Eurovision, vilket jag gör nu också. Jag har spelat Sims3, något jag älskar! Det är så roligt, speciellt efter att min älskade har köpt ett nytt grafikkort. Nu buggar sig inte spelet och då är det mycket mer underhållande att spela.

Rickard är duktig kock, det har jag fått bevisat för mig idag. Han lagade en jättegod middag; spagetti, ostsås och kycklingbitar som han kryddat ljuvligt! Mums! Jag åt massa. Kanske orkar jag inte äta allt gott, som vi har bunkrat upp inför kvällen? Om mindre än en timme är det ju dags att bänka sig framför teven och se på Nedräkningen. Klockan nio startar ju tävlingen. Jag har läst på en del bloggar att folk inte tänker se på Eurovision, bara för att Sverige inte gick vidare till finalen. Jag tänker i alla fall kolla. Sverige var inte ett av de bästa bidragen, det är bara att inse. Istället tänker jag heja på min favoriter. Det finns ju en hel del bra låtar! Jag vill bara ställa mig upp och dansa, när jag hör vissa låtar. Det är ett gott tecken på att jag diggar det jag hör.

Nå, tänker du se på Eurovision ikväll? Eller ska du vara så tvär och banga och vara en dålig förlorare, eftersom Anna inte gick vidare?


Läsarnas Ord
Ord från: Sissi

sv; ja, dom är riktigt fina :)



söt blogg!

2010-05-29 @ 19:57:05
URL: http://enligtsissi.blogg.se/
Ord från: Sissi

sv; tack så mycket :) jag tyckte färgen på din blogg + headern var söt ;)

2010-05-29 @ 20:07:11
URL: http://enligtsissi.blogg.se/
Ord från: Tessie

Härligt att Rickard lagar god mat, sånt uppskattas ju!! :)

Låter som din kväll vart mysig och trevlig, jag hoppas de iaf. Jag har nyss kommit hem och ska krypa ner i sängen för att sova, ska upp om några timmar och jobba igen. Ville bara titta in hos dig först och kolla om du skrivit nå nytt, vilket du hade! :)

Hoppas du sover gott breve din älskade!!



-kramar-

2010-05-30 @ 02:03:40
URL: http://curvie-delicious.blogspot.com/

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0