Lördag i gråskala

Många skulle nog tycka att min dag har varit ganska tråkig, men så ser inte jag det. Min lördag har tillbringats mestadels hemma vid datorn eller vid skrivbordet.


Jag lägger några bitar då och då.

På mitt svarta (och mycket omtyckta) skrivbord ligger ett pussel. Jag går dit och lägger några bitar då och då - ganska många idag. Detta är något som min mamma också skulle vilja göra. Hemma hos oss finns ju tre katter som är på allt som går att vara på (taket är alltså det enda stället som är säkrat). Att då låta ett pussel ligga framme kommer resultera till ett mindre kaos; pusselbitar överallt och i värsta fall försvunna bitar. Nej, ingen bra idé. Därför försöker jag passa på att pussla så mycket som möjligt, när jag väl har chansen.

Min lördag har varit en dag i gråskala. Det har regnat större delen av dagen och då det har varit uppehålla, har himlen varit ljusgrå. Vackert! Det är något visst med gråskala. Då ser man alla detaljer mycket tydligare och känslan sätter sig djupare i kroppen.


Världen i gråskala.


Läsarnas Ord
Ord från: Julia

sv: ja det gör jag :) Vad menar du med kräsen? Vad är det för fel på McDonald's? Och kan ju säga att det inte är lätt att få jobb på donken, de får in över 100 cv:n varje gång de lägger ut jobbansökningar :)

2010-05-08 @ 20:28:38
URL: http://lorissalovebomb.se
Ord från: Lorena

så fina bilder!

2010-05-08 @ 20:51:10
URL: http://lorenasvensson.blogg.se/
Ord från: Annika

Jag Älskar att lägga puzzle!

sv. Nix jag har inte tipsat någon... hade absolut inte valt den bilden då :)

2010-05-08 @ 21:04:19
URL: http://bringblingtoeverything.blogg.se/
Ord från: LORISSA

nej nej, jag förstår att du aldrig skulle säga något för att förolämpa mig, jag undrade bara. För det finns så många fördomar om just McDonald's, trots att mycket få av dem är sanna. På just den restaurang jag jobbar på skulle jag vilja säga att INGEN är sann.



Det är hygieniskt och omväxlande (kassa, kök, städ, drive in), trevliga arbetskamrater och trevlig chef. Dessutom är jag värdinna, så jag är mest ute i matsalen och bjuder på kaffe och glass, pratar med barnen och gästerna, tar bordsbeställningar och sådant :)

2010-05-08 @ 21:20:13
URL: http://lorissalovebomb.se
Ord från: Josefin

Skön lördag ju, önskar jag slapp jobba och sitta hemma framför datorn!!



xxx

2010-05-09 @ 00:57:19
URL: http://josefinstaaf.com
Ord från: A n n a

Vilka fina bilder! Gillar pusselbilden :)



Sv: Åh tack så mycket! Vad glad jag blir :)

2010-05-09 @ 11:32:26
URL: http://annaulrika.blogg.se/

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0