Maybe it's not too late

I svenskan har vi fått en uppgift att omvandla en gammal saga eller myt till modern tid. Min grupp har fått Odyssén att bearbeta. Gruppen jag jobbar med är toppen, det fungerar förvånansvärt bra! Idag spelade vi in en scen, där jag spelade häxa. Min uppgift var att förföra min fånge Odyssén, som hade tvingats till att vara min sexslav. Haha, ja. Det var jag som fick den rollen. Jag var först väldigt nervös. Vad skulle folk tro om mig? Men som min lärare sa; jag ska inte göra något jag känner mig obekväm med. Mina gruppmedlemmar höll med, så det var lugnt. Och oj, va roligt det var att spela in. Lite överdrivet kanske, men riktigt roligt. Vi skrattade en hel del. Jag kände lycka, äkta stunder av lycka har jag idag fått uppleva.




Maybe it's not too late. Kanske är det inte över riktigt än. Det kändes lite konstigt. Jag fick en känsla av att den tid jag trodde var över, kanske inte har passerat än. Jag kände det där ruset, de där skrattet och den där känslan av att vara ung och naiv. Jag erkänner att det var en hel del osäkerhet denna eftermiddag, men det är i alla fall en bit på väg. Det är inte så lätt att inse, att den tid man trodde var över fortfarande finns kvar. Jag försöker ständigt bearbeta det som en gång var, men jag har nu insett att tiden inte är förbi - i alla fall inte helt. Tiden som högstadieelev och massa killkompisar runt om kring mig, den perioden av mitt liv är över. It's over. Men bara för det, är inte mitt liv slut. I höstas började jag på ett nytt kapitel av min livshistoria, men då utan känslor och tonårsliv. Nu jag tror det är dags att ta med den naiva och lustfylla tonåringen in i historien igen.
Än är jag ingen tråkig vuxen utan humor och överdrivna känslor. Jag är fortfarande ung. Tonårskärlek kommer jag få uppleva igen, om jag bara är öppen för det. Med Rickard vid min sida, känner jag mig trygg. Och med trygghet klarar man det mesta. Jag ska klara av att ta mina unga år tillbaka! Det är en alltför självsäker Jasmine som nu avslutar detta inlägg.


Läsarnas Ord
Ord från: Kisse

Tack:)



Justfan, ska fixa de sen^-^

2010-05-12 @ 17:20:15
URL: http://kissesnails.blogg.se/
Ord från: Karin

Sv: Ja, det finns riktigt fina grejer när man siktar på picknick. Ett tips är systerlycklig.se!

2010-05-12 @ 17:25:19
URL: http://karincicilia.blogg.se/
Ord från: LORISSA

Underbart inlägg. Du är så fantastiskt duktig som orkar se möjligheter genom svårigheter :)

2010-05-12 @ 19:42:50
URL: http://lorissalovebomb.se
Ord från: Erica

Härligt! :D

2010-05-12 @ 21:47:55
URL: http://faithhopelove.blogg.se/

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0