Min kära vän

Jag kände inte för att gå min vanliga väg från skolan. Dessutom skulle jag ett ärende, innan jag begav mig till bussen. Det blev till att jag tog spårvagnen - lite längre än väntat. På vagnen satt nämligen min kära vän Alle. Det var länge sedan jag såg henne. Hon är så saknad! Alle såg mig gå på vagnen och ringde mig, för att jag skulle komma och sätta mig bredvid henne. Mitt ärende kan jag ta en annan dag, min vän är mycket viktigare.
Det var så roligt att parat med henne! Vi är båda överens om att vår vänskap fortfarande finns kvar. Vi ses väldigt sällan, men när vi väl umgås är det som om vi aldrig varit ifrån varandra. Vi pratar om allt mellan himmel och jord - precis som förr - utan att det blir dåliga vibbar eller spänd stämning. Det är så underbart att veta, att min älskade vän står vid min sida. Det känns jobbigt att vara utan henne, men jag vet att hon finns där - endast ett sms bort.
Vi ska ses på fredag, det bestämdes i helgen. Att vi träffades idag var bara en bonus. Jag längtar efter att få träffa henne igen!


Läsarnas Ord
Ord från: AB PW

jaaa, jag tycker båda baddräkterna är grymt snygga ! :D

2010-05-10 @ 18:34:10
URL: http://acidbanana.blogg.se/
Ord från: AB PW

åh tack sötnos :D ! <3

2010-05-10 @ 19:25:33
URL: http://acidbanana.blogg.se/
Ord från: Erika

Härligt att träffa en gammal vän =)

2010-05-10 @ 21:28:38
URL: http://morgondimma.blogg.se/
Ord från: Tessie

ohhh vad roligt du "sprang" på en god vän!!.. :)

2010-05-11 @ 13:09:19
URL: http://curvie-delicious.blogspot.com/

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0