Mycket tjat, men ett resultat

Det är konstigt att man ska behöva tjata på sina gruppmedlemmar, för att det ska bli någonting gjort. Jag kände mig som en ragata, du vet en sån som bara skäller och aldrig visar någon uppskattning. Jag sa till alla att "lyssna nu!", "Hallå, engagera dig!", "Vad tycker du?"... Jag blir så trött. Nu är arbetet i alla fall gjort. Jag skrev vår text på datorn, medan de andra satt bredvid och gjorde på sitt sätt. Pappa sa att jag inte skulle dra hela lasset, men jag vet med mig att det inte hade blivit gjort annars. Folk är så nonchalanta och själviska att jag nästan blir mörkrädd.
Mycket tjat, men nu har vi i alla fall lyckats få ihop ett resultat. Imon ska det redovisas. Jag är bara trött på allt som har med arbetet att göra.

Jag som hoppades på ett roligt case har aldrig haft så här tråkigt under min tid här på skolan...


Läsarnas Ord
Ord från: M I M I

åhh hatar också när man har grupparbete och de andra i gruppen inte gör nånting typ -.-

2010-05-10 @ 12:57:43
URL: http://mmmimi.blogg.se/
Ord från: fröken träd

Det låter som att du haft fullt upp! :) Känner igen mig mycket i din text. Grupparbete är fan hemskt när man vill göra det själv.

2010-05-10 @ 13:05:41
URL: http://theresemariadahl.blogg.se/
Ord från: fröken träd

Åh, tack :D Vad glad jag blir! Kul att du tyckte om mitt inlägg ;) Jag är förjävla arg idag känner jag! Haha, måste vaknat på hel fel sida.. :D



Ja, det tycker jag med. Varför får man inte arbeta själv för? Jag menar allt blir mycket bättre då och då kan man fan beta av mvgn! :D Haha. Kram <3

2010-05-10 @ 13:16:26
URL: http://theresemariadahl.blogg.se/
Ord från: Tessie

Det är verkligen jobbigt när man ska behöva göra allt själv, fast det är meningen man ska jobba tillsammans. Det finns ju en anledning till att det heter grupparbete!!.. Förstår om du blev irriterad och rent ut sagt besviken på dom.



Svar:

Jooo.. inom 1 år hoppas jag på att jag bor i Sthlm, och pluggar. Att jag bor närmare Jonas och tjejerna. Det är nått jag vill!!



Vad många fina bilder du lagt upp sen jag var in här sist och tittade. Känner mig lite vilsen nu när jag inte tittat in på din blogg dagligen, jag får ta mig tid att läsa igenom det nya!! :) Nu måste jag vila!



-kramar om-

2010-05-10 @ 13:25:22
URL: http://curvie-delicious.blogspot.com/
Ord från: Erica

Vad jobbigt att de andra inte var så engagerade.. :/

2010-05-10 @ 13:31:58
URL: http://faithhopelove.blogg.se/
Ord från: M I M I

jag förstår precis vad du menar! man blri bara förbannad då. nu sparkar jag ut dom som inte gör nånting ur gruppen ;D haha



sv: åhh tack så jätttemkt!! :')

2010-05-10 @ 13:51:15
URL: http://mmmimi.blogg.se/
Ord från: LORISSA

jag gör alltid sådär; skriver hela texter själv bara för att få det gjort. Man vill ju inte ha rest!



Jag plågades MYCKET av hjärnspöken och minnen på gymnasiet. Det var det jobbigaste på gymnasiet, minnen från förr som störde mina tankar.

2010-05-10 @ 14:14:14
URL: http://lorissalovebomb.se
Ord från: Annika

Trist när man tvingas dra hela lasset för att de andra är lata!

2010-05-10 @ 15:46:33
URL: http://bringblingtoeverything.blogg.se/

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0