Tankar passerar

Förra veckan skrev jag en hel del om att jag saknar den gamla tiden. Det gör jag fortfarande, men känslan är inte så stark. Det brukar vara så för mig; jag ältar det som är mest aktuellt, men när det kommer nya tankar infarandes i skallen på mig, trycks de andra tankarna bort. Så är det kanske för er också? Som jag skrivit tidigare är hela livet en kedjereaktion. Det som hände igår kommer jag få ta del av även imorgon. Det är så med känslan också. Jag upplevde alla minnen för två år sedan, känner stark längtan nu för tiden och kommer i framtiden att minnas och blicka tillbaka på det som en gång var jag.
Tankarna passerar och jag står och kollar på.


Läsarnas Ord
Ord från: Zadra [A n n i e]

Jag är precis likadan.. Fin blogg förresten :)

2010-05-03 @ 18:31:16
URL: http://zadra.blogg.se/
Ord från: K I T T Y ♥

- ja, det var lite klantingt , men såhär gick det till ;

jag skulle kolla om ett blogg namn var ledigt, så jag gjorde en ny blogg på samma konto som jag har min ordinarie blogg, Kittyland alltså. Sedan ksulle jag ta bort den "nya" bloggen eller vad man ska säga, och klickade på fel blogg! Jag tog bort Kittyland alltså. Men snabbt gjorde jag en ny blogg med samma bloggnamn , så det fixade ju sig på de flesta planen :D

2010-05-03 @ 18:57:41
URL: http://kittyland.blogg.se/
Ord från: Erika

Ja, tankar kommer och går. Samma sak med känslor.

2010-05-03 @ 19:02:56
URL: http://morgondimma.blogg.se/
Ord från: OLIVIA ♥

Min med, najsig dag för min del :)

2010-05-03 @ 19:05:34
URL: http://oliviamjau.blogg.se/
Ord från: Sofia

Sv; Vill börja med att ursäkta så väldigt mycket för så sent svar, och hoppas att du ändå fortsätter kika och kommentera i min blogg :)

Ha en superbra kväll! :D

kram!

2010-05-03 @ 19:06:27
URL: http://thestoryofsofia.blogg.se/
Ord från: Tessie

Som jag sagt förut känner jag så mycket igen mig själv i dig. Därför du har blivit en av dom bloggare jag följer som jag verkligen tycker om, och då menar jag tycker om. Känns som jag känner dig, som vi känt varandra länge fast vi inte träffats. :)



Jag tänkte på 1 sak. Vet inte om du använder msn,(jag gör det titt som tätt) men gör du de får du gärna adda mig, kan vara kul att prata direkt!?..

[email protected] använder jag där.



-kramar om goa, goa fantastiska Jasmine-

2010-05-03 @ 19:32:24
URL: http://curvie-delicious.blogspot.com/

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0