Ursprung



Jag hoppas på att för alltid kunna hålla fast vid mitt ursprung. Jag är uppvuxen på en ö, en plats som jag dyrkar högt. Ni som har följt bloggen ett tag, vet att ön är väldigt betydelsefull för mig. Det är inte bara känslan av att vara här ute, som får mig att älska den här platsen. Alla minnen och visdomsord har jag lärt mig här. Att växa upp på en ö, är inte något vanligt. Det är få människor som får den chansen - en chans att få njuta av livet redan som liten. Jag har alltid burit med mig känslan av att vara öbo - en mycket särskild känsla, som inte kan jämföras med något annat. Livet i ett litet samhälle utanför verkligheten är så mycket mer än en plats. Att vara öbo är ett levnadssätt.

Mitt ursprung är viktigt för mig. Jag kommer alltid blicka tillbaka och minnas tiden här ute - det kan ingen ta ifrån mig. Jag vill inte glömma var jag kommer ifrån. En gång öbo, alltid öbo. Trivdes du inte med livet i skärgården, kommer du aldrig att göra det.

Hur viktigt är ditt ursprung för dig?


Läsarnas Ord
Ord från: Jennie

SV: Tack så mycket :)

2010-05-09 @ 19:05:19
URL: http://jennielenita.blogg.se/
Ord från: LORISSA

för mig är det mer personerna och upplevelserna som är viktiga, och jag förstår att det är så för dig med, men att dessa är knutna till en plats; knutna till ön. För mig är det inte så.. men olika platser är nästan heliga för att jag upplevde vackra saker där.

2010-05-10 @ 00:01:00
URL: http://lorissalovebomb.se
Ord från: AMANDA FALK

fin bild :D

Ha en super bra start på veckan!

2010-05-10 @ 15:14:01
URL: http://amandafalk.se

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0