Fredag 26 november

Hej människor. Ni är fina.
Det är fredag. Igen. Det skulle kännas konstigt om fredag inte kom efter torsdag och innan lördag. Det skulle inte vara som vanligt. Det där med förändringar, det kan ses som jobbigt. Dock är jag van vid att planer går i krasch (kanske för att jag har så mycket att rubba varje dag, läs mer här). Min helg till exempel; egentligen är det pappas helg, men på grund av andra planer ser helgen ut på följande sätt: Ikväll är jag hos mamma, för att imorgon vara i församlingshemmet klockan halv tio. Där ska jag tillbringa förmiddagen fram till tre med att sälja Rättvisemärkta produkter, Fairtrade. Ungdomsgruppen fick nämligen chansen att utbilda sig till ambassadörer i Rättvisemärkt. Förra året gjorde vi debut på julmarknaden och i år ställer vi upp igen. Det ser jag verkligen fram emot. Det är så roligt att sälja något man står för. Och dessutom är det mycket gott vi säljer. När försäljningen är avslutad tar jag mig ut till ön. Där tillbringar jag lördag kväll och söndag förmiddag. På eftermiddagen ska jag nämligen tillbaka till mamma, eftersom det väntas besök. Hur mycket blir jag ute på ön? Mindre än tjugofyra timmar. Det var den helgen.
Planer, planer och åter planer. Det är helg nu. Jag ska tänka bort nästa vecka, som i stora drag består av tre seminarier och träningspass som måste ske spontant. Helg. Fredag. Jag måste få andas ut för en stund.

Och nej. Bloggen uppdateras inte flitigt, men kalendern gör det (länk, samma). Det finns helt enkelt inte tid. Och inspiration är svårt att ha i denna värld, då och då.


Läsarnas Ord
Ord från: marie

ibland hinner man varken med bloggen eller har insperation till den men så får det vara.



tack, jag kämpar på och det kommer nog gå fint att gå i mål lite längre fram. Nu längtar jag tills förkylningen är borta så jag kan träna igen.

hoppas du får en bra helg!



kram

2010-11-26 @ 16:59:08
URL: http://imfreetobeme.blogg.se/
Ord från: F R I D A

-det känns skönt..... Jag kanske mejlar dig. sen. får se. om jag orkar...

2010-11-26 @ 17:21:52
URL: http://fridamarklind.blogg.se/
Ord från: toughts

sv: ja precis, usch.. det är så svårt att börja göra det man måste också.



Jo jag har fått gjort det mesta, min tenta är äntligen inskickad så det är skönt men nu har vi fått ännu mer att göra och saker över julen osv.. Högskolan är ingen dans på rosor, buhu... haha!



Hur mår du? Min inspiration tryter den med, därav min frånvaro dessa dagarna.. kram!!

2010-11-26 @ 17:27:06
URL: http://toughts.blogg.se/
Ord från: ELINA

sv: Tack så mycket! :)

2010-11-26 @ 18:11:38
URL: http://meullerphoto.blogg.se/
Ord från: Josefin

Jag håller med dig, det är svårt att hitta motivation och inspiration varje dag. Verkar som det är fler än du och jag. Det är mörkret...



xxx

2010-11-26 @ 20:16:33
URL: http://josefinstaaf.com
Ord från: Néa

SV: tack så mycket :) vad ska du hitta på i helgen?

2010-11-27 @ 11:45:51
URL: http://neasundstedt.blogspot.com
Ord från: Erika

Hoppas att det går bra på julmarknaden idag! =)



Sv. Jag tycker att det är smidigt med två almenackor. På fritiden vill man ju inte se vad man ska göra på jobbet och på jobbet är det onödigt att se vad man ska göra privat.

Så det är bra att inte ha det blandat.

Dock så skriver jag in i jobbalmenackan vissa privata saker som sker under arbetstid för att jag ska komma ihåg dem eller se så att jag inte bokar in något annat just då.

2010-11-27 @ 13:25:40
URL: http://morgondimma.blogg.se/
Ord från: Rebeccas corner

Tack snälla!

Hoppas helgen blir bra trots all stress.

2010-11-27 @ 13:47:51
URL: http://rebeccascorner.blogg.se/
Ord från: Tessie

I bland blir det inte som man planerat, men det gör ju inget.. Man får göra det bästa av de helt enkelt! :)



Svar:

Ja det var ingen dålig idé, tyvärr är det ju inte jag som bestämmer vilka som ska jobba där och inte, dom har ju redan från förra året personal att ta in om det behövs i sommar, men du är ju välkommen iaf 1 vecka eller 1 helg :)

-kramar-

2010-11-27 @ 14:14:43
URL: http://curves4all.wordpress.com/

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0