Helgen tar sin början

Dubbelpass blev det idag. Första passet var inte jobbigt alls och då överdrev jag ändå rörelserna, eftersom jag tyckte ledaren gjorde motsatsen. En timme Zumba efter det var dock mer ansträngande. Måste erkänna att jag blev förvånad även där, när jag kom ut från passet och kunde gå. Vanligtvis brukar jag vara helt slut efter en halvtimma, men idag var jag pigg också under den sista låten. Antingen har jag blivit väldigt vältränad den senaste tiden (mycket säger emot det) eller så håller jag på att bli sjuk. Det kan ju vara så; att man är överaktiv ena dagen och andra dagen ligger man hemma med hög feber. Vi får se hur det går. Illamåendet sitter i. Det beror nog på stress, men man kan aldrig vara säker. Det senaste dygnet har jag känt mig äcklad av mat, men anledningen till det är först och främst på att jag har frossat hos mormor och morfar. Kanske var det mitt dåliga samvete som motiverade mig till att ta i aningen extra under träningspassen.
Helgen tar sin början. Tänker jag på att skolan börjar på måndag, känns det i magen. Någonting är det, men jag vet inte vad.

Jag lovar att ni kommer att få se mina inköp. Bilder kommer upp under helgen. Hoppas att ni har överseende. Fick en så himla fin kommentar av Anna, som skriver att hon under min vistelse hos mormor och morfar saknade min inlägg. Det är rörande att veta att min blogg är uppskattad. Det håller motivationen uppe till att fortsätta. Tack snälla ni.


Läsarnas Ord
Ord från: Cybéle

Jo den e fin & sorglig :)..men du borde ta & se dem andra..dem e asbra dem med :D



P.S I Love You har jag inte sett (=

2010-11-05 @ 21:34:06
URL: http://sweetc.blogg.se/
Ord från: Hanna

Sv; ja den är faktiskt bra:) är zumba roligt?

KRAM

2010-11-05 @ 21:44:32
URL: http://hrosen.blogg.se/

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0