Lördag kväll

Jag hade det väldigt roligt på försäljningen idag. Vi fick sålt en hel del. Dessutom handlade jag också lite fint. Åkte direkt ut till ön och kom hit vid fyra. Somnade på sängen och sov i två timmar. Antar att sömnbrist är något som straffar sig nu.


Bildkälla: Google

Lördag kväll är redan här. Ska sätta mig vid teven och se på 'Så mycket bättre'. Det programmet är bra, visst är det?! Jag har hört många som talar gott om det.
Imorgon är en ny dag med nya resor att ta sig an. Jag ska tillbaka till stan, eftersom vi får gäster hemma hos mamma. Innan dess ska jag försöka göra ett kort. Fick en fin idé efter min lilla (läs: för långa) tupplur. Kortmakeriet uppdateras inte så flitigt, men jag gör så gott jag kan. Som ni kunde se tidigare i veckan, är min kalender rätt fullspäckad med saker att ta sig an. Tålamod. Man måste ha tålamod. Läs ett fint inlägg om just tålamod, skrivet på bloggen toughts.


Läsarnas Ord
Ord från: Nicole

Sv: Joo men samma här! Fast ibland har man helt enkelt ingen lust så då får man ta att det bli lite lägre statistik... fast sen ångrar man sig ändå :P

2010-11-27 @ 20:20:01
URL: http://nicoleini.blogg.se/
Ord från: eli

ha en bra lördagskväll jasmine <3

2010-11-27 @ 20:27:44
URL: http://meullerphoto.blogg.se/
Ord från: Ida

Haft en fin dag? :)

2010-11-27 @ 22:37:19
URL: http://ipeterson.blogg.se/
Ord från: Malin

Vilket härligt gäng det där är! Många bra tolkningar av låtar har dom gjort också!

Ha en fin dag!

2010-11-29 @ 07:53:44
URL: http://alifeofmalin.blogg.se/

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0