Deadline klockan tre

Åter i skolan och stressen sitter i än. Men det känns aningen bättre. Jag kommer klara det här. Jag har gjort det förut. Förra uppgiften vi hade (som jag vill påstå var bara aningen lättare än den vi ska vara klara med idag) lyckades jag skriva på mindre än två timmar. Jag har gjort det förut. Jag kan göra det igen.
Matteprovet gick tydligen inte så dåligt som jag trodde. Jag fick faktiskt Godkänt - kanske inte så starkt, men ändå Godkänt. Läraren gick igenom de svårare uppgifterna på tavlan och då förstod jag. Efter mitt besök i Mattestugen igår fick jag klarhet i hur jag skulle lösa uppgifterna vi jobbar med för tillfället. Dagens lektion bestod av att försöka lösa uppgifterna med hjälp av att hela tiden kolla på hur jag löste en av dem igår. Det gick bra, dock hann jag bara göra en uppgift (pinsamt nog).

Lunch.

Skriva uppgiften. Ett, två, tre, kör! Nu gäller det att jobba. Måste få skrivit hela arbetet idag. Jag har deadline klockan tre. Då stänger skolan och uppgiften ska skickas in idag. Vill inte gärna sitta och skriva på skolarbete ikväll. Det är ju fredag, för fasen!


Jag gjorde förarbetet igår, nu gäller det bara att sammanställa allting till en text.


Uppdatering något senare... Jag har redan skrivit några rader:

"Människan är en mycket social varelse. Vi behöver vår dos av närhet och omtanke, för att livet ska få någon mening. Vi är så beroende och desperata efter gemenskap att vi till och med är beredda att ge upp vem vi är, för att känna minsta lilla gemenskap med en grupp – om det så är en sekt vi väljer att gå med i."

Det här kommer gå bra. Jag vet att jag kan. Jag tror på mig själv. Vi kan alla lyckas.


Läsarnas Ord
Ord från: Louise-en blogg om det mesta!

de e lugnt:)



Ja desamma!

2010-10-22 @ 13:02:58
URL: http://louiseelinore.blogg.se/
Ord från: CAMIE

SV: Ja tacos är riktigt fredagsmys ^^,



Precis! :D Man ska alltid ha ngt att längta efter då håller man humöret uppe =D

2010-10-22 @ 13:29:00
URL: http://camillahart.blogg.se/
Ord från: Annika

Va skönt att du fått godkänt på provet!

2010-10-22 @ 14:15:00
URL: http://bringblingtoeverything.blogg.se/

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0