I en monter tillsammans med Anna

En vän till mig, Anna, drömmer liksom jag om att bli författare. Vi fick kontakt via bloggvärlden och det var intresset för skrivande som förde oss samman. Jag läser mer än gärna hennes texter och hon (som jag har uppfattat det) tycket mycket om att läsa det jag skriver. Drömmen om att bli författare. Det känns långt borta, men samtidigt så nära. Jag och Anna har pratat om att vi en gång i framtiden ska stå på Bokmässan tillsammans. Vi ska stå där i en gemensam monter och inspirerande tala om våra mästerverk. På scenen ska vi stå och presentera vår senaste roman - jag med min romantiska skildring om vänskap och Anna med sin framgångsrika deckare. Tillsammans i en monter på Bokmässan. Då har vi uppfyllt våran högsta dröm; att blir författare och få stå i en monter på Bokmässan. Tillsammans mot vårt mål, Anna! Tack för att du är du.


Läsarnas Ord
Ord från: Mammabea.se

SV: Den rosa dekoren är klisterlappar, eller vad de nu heter :P Hittade dom på panduro. Får hoppas att de håller sig kvar bara :)

2010-10-31 @ 21:43:27
URL: http://mammabea.se
Ord från: Anna

Men Jasmine tack tack tack... Jag kan inte sätta ord på mina känslor, gud så glad jag blir!!

Vi ska verkligen uppfylla vår dröm och då blir det så roligt och bra att vi kommer att ha varandra och kan stötta varandra (och sälja varandras böcker! :P)!! Mot vår dröm tillsammans!

Och tack för att du är du, Jasmine!

Stora kramar <3

2010-11-01 @ 07:38:48
URL: http://annaanstensen.blogg.se/

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0