Tankar inför framtiden, del 2

Ni ska få läsa ännu ett inlägg om mina tankar inför framtiden. Rickard och jag har varit ihop i över två år. Det kan ses som både länge eller som en knapp märkbar tid. Hur som helst har tiden i Rickards närvaro påverkat mig mycket. Han har lärt mig att älska och förstå vad kärlek är.
Eftersom jag inte skriver under press, får ni läsa ett inlägg lite när som. Inläggen under samma tema hittar ni under kategorierna "Kärlekslivet" och "Nära Hjärtat".



De mesta tydliga minnena jag har tillsammans med Rickard, är från stunder och ögonblick i Stockholm. Det var där allt hände, då vi upplevde saker för första gången. Hemma hos Rickard (där han inte längre bor) finns minnen jag aldrig vill glömma. Promenader mitt i natten genom en snötäckt skog, akutbesök i centrum, godispåsar man borde skämmas över, äventyr i skog och mark, fotopromenader tillsammans med en nära vän till oss båda, god mat i det fina köket, kärleksfulla kramar när man kommer på besök. Och framför allt; samtal som har lett till det vi har idag. Som ni kanske förstår är Rickards ursprung en stor del av mig. Jag dyrkar och beundrar den plats han kommer ifrån. Jag skulle absolut kunna tänka mig att bo där, besöka centrumet en gång i veckan för att storhandla, låta mina framtida barn gå på samma skola som Rickard och hans bror en gång gick på... Tankarna är många, när jag vacklar in på tankarna om framtiden. Det skulle vara så underbart att få bo på en plats jag verkligen tycker om. Samtidigt är jag så rädd för att förstöra alla fina minnen jag har därifrån. Men jag antar att man måste chansa i livet. Man måste satsa lycka, för att kunna vinna större lycka. Men det är svårt, när hjärtat är fyllt av kärlek och när hjärnan inte får plats, tid och rum.


Bild från en av mina och Rickards fotorundor; Destination Strandkyrkogården, 100108.



Läsarnas Ord
Ord från: Art By Tina

Klart man ska bo där man trivs. Minnen blir till nya minnen. Men försvinner aldrig.

2010-10-30 @ 12:08:03
URL: http://trueborn.blogg.se/
Ord från: Annika

Det är så härligt när man hittar någon som man älskar och som älskar en tillbaka!

2010-10-30 @ 13:04:42
URL: http://bringblingtoeverything.blogg.se/
Ord från: Heidi

Awwws! Vad gulligt med inlägg med tankar om framtiden och tiden ni redan haft tillsammans, samt bilder. ;)



Sv: Nej, ett distansförhållande är inte det lättaste man vet, men om man älskar varandra så klarar man av det. :) Finns inga hinder. Mina kompisar har nog varit emot detta förhållande och försökt till och med sabotera det för mej. :(



Förlovning m.m. stora beslut i ett förhållande måste kännas rätt och inte så att någondera har pressat den andra till detta besslut. Jag vet flera som gjort så tills de får sin vilja i genom.



Trevlig helg.

Kram

2010-10-30 @ 15:12:52
URL: http://karkkimonsters.blogg.se/
Ord från: A

Jag förstår att det känns som om dina bra minnen kan ersättas av båda om ni bor där, men var inte rädd för det. Hur många dåliga minnen du än får så finns alla de bra fortfarande kvar.

2010-11-01 @ 10:42:05
URL: http://noplasticheart.wordpress.com

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0