Utdrag; Du lärde mig att älska.

"Du och jag är historia, men en dag ska historien tas upp på nytt. Då ska jag bearbeta och minnas. Då ska tiden stanna upp och du och jag ska älska. Vi ska älska i tankarna. Jag ska älska dig och du och jag ska bli ett. Men när det blir och var jag kommer att träffa dig igen, det kan bara ödet avgöra. Om det finns. Men det vill jag inte tro. I så fall är ödet ont och jag kan inte hoppas på en återförsoning. Vem hör min röst, vem hör min bön. Ett krossat hjärta har vi alla, så varför bry sig just om mig. Varför se mig? Kan du svara mig på det, du som såg och förstod. Du som ville väl och som lärde mig att älska. Du lärde mig att älska dig. Varför slutade du att lära ut livets mening och kärlekens ord? Varför. Svara inte därför. Snälla."

Håltimma i skolan. Jag har skrivit över en sida på mitt så kallade Mästerverk. Det går framåt, när jag väl sätter mig ner för att skriva. Jag har fortfarande ord att skriva, men det krävs att jag gräver långt in. Jag börjar tappa greppet, men jag ska lyckas. 40 sidor har jag skrivit sammanlagt. Fler ska det bli - i alla fall några till. Inget krav, bara skrivande. Idag skrev jag ett av mina bästa utdrag hittills. Det får ni ta del av, om jag en dag får min dröm uppfylld. Min dröm om att blir författare.


Läsarnas Ord
Ord från: A

Ett jättebra utdrag ur boken tycker jag! Den låter jättebra :D

Om du bara fortsätter kämpa så kommer du uppnå dina mål

2010-10-26 @ 12:09:24
URL: http://noplasticheart.wordpress.com
Ord från: maja

Du skriver bra och fint! Jag vet inte riktigt vad du varit med om, men jag kan förstå dig och i vissa delar känner jag igen mig! Jag har dessutom också alltid drömt om att bli författare.

Fortsätt såhär så har du snart boken i din hand! :)

2010-10-26 @ 13:12:06
URL: http://majjaeriksson.blogg.se/
Ord från: tess

du skriver jättebra!! =)



sv: jag skulle nog säga att jag har råttfärgat hår.. eller cendrefärgat som det så fint heter hehe

2010-10-26 @ 15:27:44
URL: http://latess.blogg.se/
Ord från: A

Tack :) Det skulle symbolisera att jag är en ärlig person. Mitt hjärta är inte gjort av plast, det är äkta. Mina känslor är äkta.

Bilden hör till ett av wordpress's tema så den kan jag inte ta ära för :P



Haha okej coolt! Det är läskigt, man tror man åker fel hela tiden xD Haha okej, det är fullt normalt! Tänk bara på mig när du är i den situationen så kommer du inte att skratta åt DIG längre x)



Det ska jag göra!



Kram

2010-10-27 @ 21:22:22
URL: http://noplasticheart.wordpress.com
Ord från: F R I D A

Du skriver så bra... Som alltid...

2010-10-28 @ 21:44:23
URL: http://fridamarklind.blogg.se/

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0