Efter ett besök hos frisören


Bildkälla

Hur ofta klipper du dig? För mig är besöken hos frisören alldeles för få. En gång per år - om ens det! Anledningen till att det dröjer så lång tid mellan varje besök beror främst på tid. Jag tar mig inte tiden och anser inte heller att jag har tid för det. Det är en enkel förklaring. En annan lite mer personlig förklaring är att jag alltid känner mig så missnöjd efter besöket där. Någon gång måste jag väl kunna kliva ut från salongen och känna mig fin? Men så är det inte. Tvärtom, jag känner mig ful. Att sitta på vagnen hem är jobbigt. Det känns som att alla kollar på mig och jag skäms. I mina ögon ser jag hemskt ut med mitt nyklippta hår.
Det första jag gör, när jag kommer hem från frisören, är att tvätta håret. Jag sköljer i alla fall ur det. Alla äckliga medel man får i håret gör att mitt hår ser ännu värre ut. Dessutom är det kort. Och genom att tvätta håret känner jag verkligen HUR kort det är.

Efter ett besök hos frisören hoppas jag nu på att vänja mig vid min nya längd och min nya frisyr. Det får ta sin tid. Helst va allt vill jag bara få sitta ifred, hemma, och slippa visa mig för folk. Det är inte så hemskt, inte egentligen. Men jag kan inte låta bli att besviken, det blir jag alltid som nyklippt.


Läsarnas Ord
Ord från: Filippa

Oj det är olika... Men kanske en gång var tredje månad klipper jag och färgar håret.



Svar: Tack!

2010-09-29 @ 17:21:03
URL: http://filippafredriksson.blogg.se/
Ord från: Anniepie

Jag är inte heller så ofta hos frisören faktiskt! :P kanske 3-4 gånger per år! :P Tråkigt att du känner så...Då förstår jag i alla fall att du inte går dit så ofta! ;) hihi ha de bra..Kramar!

2010-09-29 @ 17:56:40
URL: http://www.metrobloggen.se/Anniepie
Ord från: mammabea.se

Jag går nog till frisören typ.. Aldrig. :S :P En gång på 4 år har det blivit ;)

2010-09-29 @ 19:31:38
URL: http://mammabea.se
Ord från: Erika

Jag klipper mig runt var tredje månad men nu när jag skaffat lugg så kommer det nog att bli oftare än så.

2010-09-29 @ 19:43:53
URL: http://morgondimma.blogg.se/
Ord från: Artemis

Jag är på samma spår som mammabea här uppe bland kommentarerna...

Men du, man måste inte klippa sig om man inte vill. Du kanske vill ha långt hår helt enkelt?

Kramar!

2010-09-29 @ 23:55:20
URL: http://kanjagblifrisk.wordpress.com
Ord från: Josefin

Jag gillar inte heller att gå till frisören. Så jag har faktiskt slutat med det.



Anledningen till att man går till frisören är ju för att känna sig FIN efteråt! Jag har också svårt att hitta frisörer som matchar mina önskemål. Oavsett om man förklarar. Dessutom tycker jag det är hemskt dyrt! Och att betala för något man inte är nöjd med är hemskt deprimerande.



Jag färgar och fixar mitt hår själv istället och låter kompisar/familjemedlemmar klippa topparna på mig när det verkligen behövs. Faktiskt har jag nog aldrig varit så nöjd med mitt hår som jag varit senaste året! Utan ett endaste frisörbesök...

2010-10-01 @ 01:29:21
URL: http://josefinstaaf.com

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0