Frossat i räkor efter Zumba-pass

Om jag säger nytvättat hår, myskläder, räkor och Doobidoo - vad tänker ni då? Själv tänker jag mig en ganska perfekt fredagskväll. Det enda som egentligen saknades... Det var ett kärleksfullt sällskap. Jag saknar Rickard.
Jag hängde med mamma på ett Zumba-pass. Jag har aldrig provat på det innan, så det var kul att prova på något nytt. Jag har bara hört positiva saker om Zumba; det sägs vara jättekul! Och jag kan inte annat än att hålla med. Vilken stämning det var! För ovanlighetens skull hölls passet i en större sal. Vi var upp emot sextio personer som dansade till latinamerikanska rytmer. Alla dansade - oavsett ålder, kön, tidigare erfarenheter, kroppsbyggnad... Det är det som är så härligt med Friskis&Svettis! Jag har tränat där förut, men slutade på grund av olika anledningar. Nu funderar jag på att börja träna där igen - nu när det garanterat finns åtminstone ett pass i veckan som jag kan tycka är kul att gå på. Dock blir passen i Zumba fullbokade obeskrivligt snabbt, men jag ska i så fall försöka vara ute i god tid.
Som sagt; det var ett roligt pass och jag provar gärna på det igen. Så himla härligt med massa människor som bara skakar loss och försöker. Sådan gemenskap!

Har du provat på Zumba? Vad tycker du om det?


Benjamin älskar räkor!

När jag och mamma kom hem stod middagen redan på bordet. Ikväll blev det räkfrossa framför Doobidoo, kan det bli bättre? Själv åt man alldeles för mycket, men jag har inte dåligt samvete. Efter att ha tränat ett intensivt Zumba-pass är det faktiskt okej att frossa. Det tror jag att mina katter höll med om. De försökte desperat få tag på en räka, men lyckades inte. Stackarna, jag kunde inte låta bli att skämma bort dem. De fick varsin räka - och den gåvan var av ren kärlek.
Fredag, en av veckans absolut bästa dagar.


Läsarnas Ord
Ord från: F R I D A

Får jag fortfarande mejla dig??

2010-09-10 @ 23:22:41
URL: http://fridamarklind.blogg.se/
Ord från: Anna

Zumba låter verkligen kul! Skulle vilja prova nån gång :) Testat pilates nån gång? Jag brukar göra det. Det är inte kul, fast väldigt uppfriskande, så absolut värt det ;)



Söta katter! Benjamin är väldigt lik min katt (hon heter Muffins :P) om man lägger till vita tassar :D



sv: tack, romanen går framåt! haha påminn mig nästa gång med fikat så får du en bit xD

2010-09-11 @ 08:21:57
URL: http://annaanstensen.blogg.se/

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0