Herrskjorta

På måndagar sluta jag klockan halv två. Det är tidigt och bra, men jag missar precis spårvagnen hem. Och det är jobbigt, för jag har därför över en timme att fördriva. Att ha tid över som bara går till spillo får mig att må dåligt. Jag vet varken ut eller in. Vanligtvis burkar jag åka hem till Rickard på måndagar och sova där, men eftersom vi ska ha vandring imorgon behövde jag komma ut till ön. Idag var jag därför tvungen att övervägde fram och tillbaka olika alternativ, för att inte ruttna i den långa väntan;
a) åka in till stan och kolla på skor
b) sätta mig på ett café
c) åka ut till färjeläget och sitta där i väntans tider
d) åka hem till Rickard och sedan åka ut senare ikväll.
Fram och tillbaka funderade jag och slutligen satt jag vid färjan. På en bänk mitt i solen. Med boken i hand och med min nyinköpta skjorta på. Jag erkänner att det var skönt att bara sitta där och slappa. Men ändå; att sluta halv två, men inte vara hemma innan klockan fyra känns ganska... (lång lista med negativa ord följer)

På tal om skjortan. Den är som sagt ny. Köpte den igår, när jag och mamma var iväg lite snabbt och handlade. Har länge velat ha en stor skjorta - närmare bestämt en i herrmodell - efter som jag inte tycker om figursydda skjortor. Det är bara såna som säljs i damklädersbutikerna. Det blev därför ett besök på DressMan för min del. Inte ens två hundralappar för en stor skjorta. Perfekt! Jag är supernöjd!!

Figursydd skjorta eller ett besök på herravdelningen, vad föredrar du?


Läsarnas Ord
Ord från: lisette

jag gillöar fotona på sommaren bästa bilder...det blir byggnaderna, jag tycker om sådana bilder. :) Speciellt om man tar dom snyggt med. :)

2010-09-13 @ 17:34:44
URL: http://lajsette.blogg.se/
Ord från: Anniepie

Den skjortan var jättesnygg! :) Men jag föredar mest figursydda! :P hehe Fast jag har en skjorta som jag har fått av pappsen som jag brukar använda som klänning typ med ett skärp i midjan och det funkar det oxå! ;) Ha en underbar kväll nu vännen! :) Kramar!

2010-09-13 @ 18:04:49
URL: http://www.metrobloggen.se/Anniepie
Ord från: LORISSALOVEBOMB

Älskar rutiga skjortor, jag får aldrig nog. Det är så himla snyggt.

2010-09-13 @ 19:42:37
URL: http://lorissalovebomb.se
Ord från: claudia

snyggt!

2010-09-13 @ 22:18:56
URL: http://qlaudiia.blogg.se/

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0