Kvällens kortmakeri; kärlek


Ett av kvällens kort.

Jag längtade efter att få knåpa ihop ett eller flera kort. Eftersom jag bor på tre ställen (hos mamma, hos pappa och hos min pojkvän) är Kortmakeriet inte alltid närvarande. Då får jag passa på, när jag är ute på ön (där det mesta av materialet befinner sig för tillfället). Ikväll färdigställde jag två kort - båda inom temat kärlek. Jämför man med andra kreativa korttillverkare, är mina kort verkligen ingenting att skryta med. Jag är inte ens i närheten av deras otroliga skapelser. Men jag övar och hoppas på att jag en dag är lika duktig som de.
För att se kvällens kort (kommer publiceras inom en snar framtid) och även tidigare kreationer, kika in i Mitt Kortmakeri. Där hittar du också priser och information angående min kortförsäljning. Välkommen in!


Läsarnas Ord
Ord från: Filippa

Svar: Haha ironi, jag skämtade! Förhoppningsvis blir den snyggare och fastare med skorna... Inte för jag har en rumpa som hänger men ja :p

2010-09-13 @ 22:52:17
URL: http://filippafredriksson.blogg.se/
Ord från: felliciiaa.blogg.se - Felicia Johansson

Hahah kyrkan är faktiskt rätt fin om man tänker efter, men ser den ju nästan exakt varje dag så jag tänker inte direkt på att de är något speciellt med den :)

2010-09-13 @ 23:30:03
URL: http://felliciiaa.blogg.se/
Ord från: Sandra

Oj, duktig du är!

2010-09-14 @ 00:45:40
URL: http://scenbloggen.com/sandramagnusson
Ord från: Elemina

sv: det var det! så fint kort:)

2010-09-14 @ 07:41:46
URL: http://dearbuddha.webblogg.se/
Ord från: Anniepie

Åhh va fint! :D Jag skulle oxå vilja vara sådär pysslig av mig men hinner inte med sånt tyvärr! :P Ha en bra tisdag nu! :) Kram!

2010-09-14 @ 10:06:30
URL: http://www.metrobloggen.se/Anniepie

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0