Mermaid Girl


The Little Mermaid

Brittisk dokumentär från 2008. Mot alla odds firade Shiloh Pepin sin åttonde födelsedag i augusti 2007. Shiloh föddes med en ovanlig defekt som kallas för sjöjungfrusyndromet. Hon är en av tre levande personer i världen med denna defekt. Dokumentären följer Shiloh i hennes kamp för att överleva.
Källa: tv.nu

Dokumentären är otroligt spännande. Jag är chockad och väldigt förundrad. Det är så overkligt på något sätt.
Sjöjungfrur finns faktiskt på riktigt. Det vill jag tro. Starkt!


Läsarnas Ord
Ord från: idah

ja exakt! Men det är ju också så, dom flesta tjejer är precis som du säger, samma sätt och allt. Och är det någon som sticker ut lite så blir de oftast fel och den tjejen blir inte omtyckt av andra tjejer, det är ungefär min situation =) Jag har mer killkompisar än tjejkompisar och jag vet inte vad det är, men jag brukar oftast inte fungera ihop med andra tjejer, och det är för att jag inte ät likadan, och då blir de väl så att dom flesta får fördommar och börjar ha något emot en. Tråkigt men sant!

2010-09-29 @ 18:15:13
URL: http://aydah.blogg.se/
Ord från: idah

Det är ju så med dom flesta tjejer, dom har något "ideal" över hur dom ska se på andra, jag vet faktiskt inte men det verkar så. Det är lite tråkigt egentligen med tanke på att de jämt pratas om att man ska acceptera alla som man är osv. Men jag vet inte.



Vänner som vänner liksom, spela roll om det är mest tjejer eller killar. Huvudsaken är att man har vänner som verkligen är VÄNNER och som finns där när man behöver dom, och då spelar det egentligen ingen roll om det är en kille eller tjej. Min bästa kompis är en kille, jag har kanske en tjejkompis som jag umgås med ibland, sen är det inte så mycket mer. jag kanske pratar med några tjejer då och då men umgås inte med speciellt många av dom just för att jag är mer "pojkflicka" och då passar jag inte in i deras lilla "tjejvärld".



Du ska absolut inte känna dig ensam heller, att du är annorlunda på ditt sätt är en väldigt väldigt bra sak och det är något som är speciellt hos just dig. Vissa människor kanske inte förstår sådant men jag gör det, och du ska aldrig tänka att du är ensam och inte duger osv. Du är speciell och det ska du vara stolt över! :)



Kram!

2010-09-29 @ 19:41:12
URL: http://aydah.blogg.se/
Ord från: idah

Va kul att höra, verkligen!



Jag har ju gått igenom så otroligt mycket i mitt liv, sånt man egentligen inte ska behöva gå igenom när man är i min ålder, vilket fått mig att må väldigt dåligt under flera år. Men det är ju så att man stärker sig själv genom att kämpa sig igenom all skit man får ta i livet. Och även om man mår dåligt just en period så ska man alltid tänka att det kommer en dag då man kommer må mycket bättre och då kunna säga att "jag mår bra" och verkligen mena det.



Jag vill hjälpa andra som mår dåligt, för att jag mått dåligt under flera år i mitt liv och det är väl en anledning till att jag skapade blogg från första början och började skriva om känslor, tankar osv. Om hur man kan må och att man får ta mycket skit i livet. Sånt jag skriver är baserat på sånt jag själv varit med om och det är så skönt när man får höra att det finns solk som känner igen sig i vissa inlägg, eller att vissa mår bättre av att läsa det jag skriver. Det känns så oerhört tacksamt på något sätt att man genom en liten text kan hjälpa en annan människa och jag är glad att jag kan göra det idag. Även om jag själv mår dåligt någon gång så har jag fortfarande chansen att kunna finnas för andra som behöver höra något bra.



Allt jag skrev till dig tidigare är sant. Man är speciell på sitt vis och man ska vara stolt för att man är den man är. Jag hade jätte dåligt självförtroende förut och mådde jättedåligt under mellanstadiet t.ex, jag fick höra från de flesta tjejer att jag var tjock och ful osv för att jag inte var som dom. Det fick mig att må dåligt och jag slutade äta. Det är ett exempel på hur dåligt jag mått när jag var yngre. Jag rasade i vikt för att jag ville bli accepterad. Men jag kom till en punkt där jag insåg att DOM inte var värt det. Varför skulle JAG göra något för någon annan för att jag ska få en chans att bli accepterad när jag istället kan lägga ner tid på att bli accepterad hos människor som vill lära känna mig på riktigt? Det tog ett tag att inse det men jag insåg det och började må bättre. Hade jag inte tagit tag i min situation i tid så hade det kanske slutat riktigt illa och jag är bara glad att jag är där jag är idag.



Nu blev det mycket text men jag hoppas du orkar läsa igenom.



DU är verkligen inte ensam, och det ska du komma ihåg!



Massa kramar till dig.

2010-09-29 @ 20:00:39
URL: http://aydah.blogg.se/

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0