Utdrag; ...att ge bort mitt liv, mitt hjärta...

"Jag tror på viljestyrka. Jag tror på att om man bara vill, då kan man tvinga sig själv till att tycka om saker. Likaså kan man tvinga sig själv att ändra stil, tankar, åsikter… Om man bara vill kan man ändra hela sig själv. Men till vilket pris? Att tappa hela sin personlighet, hela det som är jag, hela det som representerar mig – det är inget rimligt pris. Så långt gick dock aldrig jag. Den enda jag gjorde var egentligen att ge bort mitt liv, mitt hjärta, till en kille som inte ville ha mig. Han gick ifrån mig och med sig tog han mitt hjärta. Självklart var det inte med flit, men så blev det i alla fall. Och att stå kvar utan hjärta, det är en ganska obekväm känsla. För utan hjärta kan man inte älska på nytt. Eller man kan. Allt går om man bara har viljan. Men att sakna sitt hjärta är som att sakna en del av sig själv. Och jag saknar mitt hjärta – inte allra minst ägaren av det som en gång tillhörde mig."

Jag vill ju bara få ett svar på frågan jag aldrig ställde.


Läsarnas Ord
Ord från: Wiilow [foto tankar känslor]

Hej!



Oj, menar du det!



Tack du fina! Vilka undernbara ord, de skal jag minnas!



Kram Kram

2010-09-20 @ 01:29:49
URL: http://wiilow.blogg.se/
Ord från: Anniepie

Det är köpt på bikbok för endast 99 spänn, fanns även i vitt oxå! :) Jaa, jag har börjat läsa i den och den är riktigt bra och rolig faktiskt! :D Jag har lagt till dig i min sidokolumn nu och ska skriva ett inlägg lite senare tänkte jag...hoppas att du har en bra måndag nu! :D Kramar!

2010-09-20 @ 10:40:41
URL: http://www.metrobloggen.se/Anniepie
Ord från: LORISSA LOVEBOMB

sv: haha ja, men nu idag måste jag åka och köpa ny hårfärg minsann. Jag orkar inte sitta och vänta på att det ska bli fint igen.



Dina utdrag är så fina. Det skulle vara kul att läsa allt på rad :)

2010-09-20 @ 10:49:47
URL: http://lorissalovebomb.se

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0