Utdrag; Ett hjärta av glas

"Krama mig. Du kramar om mitt hjärta. Du håller det varmt och du vaktar det med ditt liv. Du låter ingen komma nära, för nära. För hjärtat är något värdefullt, något du har fått av mig. Och även om du är förtvivlad och helst vill bli av med alla minnen från dig, så kommer du aldrig kunna glömma mig. Du har mitt hjärta och med det kommer uppgiften att det är du som ska hålla det kärt. Mig vill du inte ha, men mitt hjärta har du fått. Ett hjärta av glas som kommer spricka när som helst. Håll mitt hjärta hårt. Det är hos dig jag vill vara, när min själ lämnar jordens yta."


Läsarnas Ord
Ord från: Malin

Sv: Ja, skrivande är verkligen något speciellt för mig. Det är så skönt att få skriva av mig när jag känner att jag inte kan eller vill uttrycka mina känslor högt för någon annan. Mina texter påminner faktiskt till viss del om dina, kanske därför som jag tycker om dina texter så mycket ^^ Jag tycker om att skriva på lite olika sätt, humoristiskt, fantasy (håller på att skriva en fantasyroman), skräck/rysare m.m. Ofta blir det bara ett virrvarr av abstrakta känslostormar. Jag skriver mycket om ensamhet, tomhet, rädsla, passion, längtan, kärlek. Om man inte älskar att skriva själv har man nog svårt att förstå vad som är så speciellt med det, hur någon kan behöva det så mycket för att kunna fortsätta leva. Men så är det för mig :) Alltid roligt att hitta likasinnade :) Ta hand om dig, kram!

2010-09-27 @ 12:33:45
URL: http://citronsocker.blogg.se/
Ord från: LORISSA LOVEBOMB

sv: HAHA, jag veeet, aspinsamt! Men det har blivit en vana, det började med klackar när jag dammsög för att träna vadmusklerna, men nu tycker jag att det är så himla bekvämt att jag alltid har det på mig ;P



än en gång, trollbindande vackert. Du skriver med en romantisk och poetisk stil. Det är underbart att läsa.

2010-09-27 @ 12:34:35
URL: http://lorissalovebomb.se
Ord från: Eleonore

Ja visst var det fint! :)



Vad hittar du på idag då?

2010-09-27 @ 13:26:31
URL: http://fikamed.blogg.se/
Ord från: gina

heej gumman hur är det med dig ?



hur har din helg varit kram på ig:D

2010-09-27 @ 15:45:34
URL: http://ginazhubi.blogg.se/
Ord från: Anna

Om du bara visste hur djupt dina texter berör mig. Sitter tårögd här just nu :) Jättefin!



sv: ja, men vi kan hoppas, och gud så kul att stå i en monter tillsammans och så sociala som vi är skulle vi lyckas locka många köpare ;)

kram <3

2010-09-27 @ 16:39:52
URL: http://annaanstensen.blogg.se/
Ord från: Erika

Fina ord!



Sv. Fast när någon annan betalar så gör det ingenting om det skulle råka vara lite onödigheter som shoppas, hehe!

2010-09-27 @ 17:59:05
URL: http://morgondimma.blogg.se/

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0