Försmak av sommaren


Dagens frukost; vaniljyoghurt, grönt äpple, Special K.

Jag gjorde i ordning en mumsig frukost och satte mig ute på altanen. Där har jag befunnit mig de senaste timmarna.  När frukosten var uppäten, fokuserade jag helt och hållet att ta del av boken som jag läser just nu. Några ord skrevs ner i ett anteckningsblock och sinnena fick fria händer. I ren njutning somnade jag ute på altanen. Solen värmde på och det var verkligen avkoppling på hög nivå - en försmak av sommaren. Jag vet inte om jag ska se min nyblivna solbränna som en bonus eller som ett missnöje, då den knappast var välplanerad. Men den är bara svag och knappt märkbar, så kanske är årets bränna inte helt förstörd. Jag som så sällan solar försöker i alla fall få till en någorlunda jämn bränna, då jag väl vistas ute i solskenet.
 Jag anser inte att jag kunde ha tillbringat första lediga dagen på lovet på ett bättre sätt. Man är ju ledig för att skaffa ny energi, vilket jag har gjort. Sinnena är rensade, lugnet har infunnit sig och idag har jag inte gjort någonting. Är det inte fantastiskt? Och nej, nu ska vi inte fokusera på alla skoluppgifter som bör göras... Det finns tid för det senare. Det brukar ju heta så.


Läsarnas Ord
Ord från: Anna Katana

Ja jag hade ju det (:



Låter som du haft en underbar dag. Och hoppas det går bra med skoluppgifterna nu (:



Kram

2011-04-18 @ 17:03:52
URL: http://annakatana.devote.se
Ord från: Amra

OKaj! Vad najs! :) det är bra!



Vad gör du?

2011-04-18 @ 17:06:58
URL: http://roouubiiee.blogg.se/
Ord från: Amra

GUD SÅ SJUKT COOLA! :o

2011-04-18 @ 17:40:11
URL: http://roouubiiee.blogg.se/
Ord från: Rinki

Låter som en riktigt härlig dag, jag hade inte sagt nej till det. Den här dagen har varit delvis hemsk!



Sv: Nej, det är klart att man inte kan vara glad hela tiden, idag på förmiddagen var jag det verkligen inte. Grinade och visste knappt vart jag skulle ta vägen. Men däremot så kändes det bättre när jag fick gå ifrån den "dumma" praktikplatsen och ut i solen...



Nej, man kan inte ändra sin kropp. Man har den man har och man får försöka göra det bästa med det man har och alla har något 'bästa'. Det vet jag att du har också, du verkar helt underbart vacker och det matchar din fina insida och personlighet!



Varsågod vännen, jag är glad att du kan ta åt dig av det som jag skriver. Du förtjänar vartendaste ord <3.



Låter underbart med festerna, hur blev din systers fest? Är hon äldre eller yngre än dig, hur gammal blev hon? Duktigt av dig att fixa Zumban :).



Helgen har jag mest tagit det lugnt, testade däremot golf :) det var spännande och armarna var inte helt oömma dagen efter.



Hur har din vecka börjat?



Puss och Kram!

2011-04-18 @ 17:41:59
URL: http://rhulth.wordpress.com
Ord från: Karolina

SVAR: Ja, vi får se om de blir något bra resultat :) Hoppas de blir ett bra betyg i alla fall.

2011-04-18 @ 17:50:04
URL: http://irethprimula.blogg.se/
Ord från: Anna Katana

Jo, jag läste det (: Jag är ju en sådan person som älskar att ligga i solen och steka. Men allra bäst är självklart på sommaren när jag kan ligga vid en sjö och bada när det blir för varmt.



Hitta motivation till skolarbete är inte alltid lätt, särskilt inte när vädret är så fint.



Kram

2011-04-18 @ 17:57:40
URL: http://annakatana.devote.se
Ord från: Anna Katana

Ok!



Det tycker jag låter som en bra idé. Att plugga ute i solen är aldrig fel.



Kram

2011-04-18 @ 18:14:41
URL: http://annakatana.devote.se
Ord från: Rinki

Tack så jättemycket gumman! <3



Ja, idag har det varit en jobbig dag och det känns irriterande (mest är jag irriterad på mig själv) att det ibland känns som att jag måste fråga mina föräldrar om lov, eller vill att de ska "välsinga" mina val. Jag vet att jag får göra hur jag vill, välja vilka jobb jag vill men jag vet samtidigt att de ibland föredrar vissa av jobbet. Jag önskar att jag var lite mer som min bror, stark och trodde på mig själv!



Tack för dina fina ord <3.



Sv: Jag vet exakt hur det kan vara med motivation och skolarbeten, men jag är säker på att du kommer att ta igen det. Du är jätteduktig gumman.



Åh, vad roligt att han fyller år snart. Vad fyller han?



Oj, jag vet inte vilken kroppsdel på mig själv som jag gillar mest. Fötter kanske? Nej, men jag vet faktiskt inte helt. Jag har varit så upptagen, i flertalet år att bara tänka negativt kring mina kroppsdelar att det är svårt. Jag mår däremot lite bättre numera, men mest när jag har kläder på mig i så fall; inte när jag ser på min kropp i underkläder eller något.



Lillasyster, där ser man :) det visste jag faktiskt inte. Eller så har jag glömt det, förlåt i så fall. Står ni nära varandra?



Jag har spelat minigolf mycket också, speciellt när jag var yngre. Jodå, golfen var rätt rolig att testa. Men jag måste i så fall hyra/låna klubbor i rätt längd då, för nu fick jag lite blåmärken, hehe.



Skönt att din vecka har börjat bra.



Puss och Kram!

2011-04-18 @ 18:17:12
URL: http://rhulth.wordpress.com
Ord från: Amra

Tack så jätte mycket! :D Ja absolut :D

Vad gör du?

2011-04-18 @ 18:28:14
URL: http://roouubiiee.blogg.se/
Ord från: Jenny Eriksson

SVAR: Åh tack!

Ja goda var de :D

2011-04-18 @ 18:33:11
URL: http://fotografjennyeriksson.blogg.se/

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0