Telefonsamtal fyllda av kärlek

Det lilla. Det stora. Omtanken. Att synas och vara unik i en annan människas ögon. Det är en viss känsla. Där finns tilliten som är svår att ta sig ifrån. Kär och smått galen.


Kärlek

Jag och Rickard pratade i närmare en timma. Vi beställde tågbiljetter, för två tillfällen framöver. Det är snart bara en vecka kvar tills jag åker upp till honom och tillbringar en längre tid där. Så länge som jag har tid att vara där, mellan jobb och skolans början. Men det finns helger efter det och då passar jag på att åka upp. En gång i september, i början av oktober och sedan är min förhoppning att jag ska vara hos honom större delen av höstlovet i början av årets sista höstmånad. Men det är bara förhoppningar, något som vi i många lägen bygger upp vår relation på.

Vi hoppas. Gråter i svåra stunder. Bokar biljetter och svär över dyra priser. Vi håller varandra nära, om så bara i tankarna. Men när vi väl ses spelar alla motgångar ingen roll. Då är vi tillsammans, det enda som räknas. Men visst är det svårt att ständigt sakna, att alltid känna att tiden då vi går hand i hand är begränsad och att alltid behöva se framåt och ta vara på den gnutta hopp som inte alltid är enkel att ta hänsyn till. Visst är det svårt. Men vi har ju våra telefonsamtal fyllda av kärlek.


Läsarnas Ord
Ord från: MOLLIE

jag diggar din blogg tjejen!

2011-08-04 @ 22:35:06
URL: http://mollieabrink.blogg.se/
Ord från: Sandra

Det är tungt ibland det där med sån distans! :(



Ja livets rutiner har sin charm minsann. Kram

2011-08-04 @ 23:49:49
URL: http://lilleput.blogg.se/
Ord från: MEULLERPHOTO

sv: haha ja, kanske kommer upp lite fler bilder på sötnosen :)

kramar!

2011-08-05 @ 13:33:14
URL: http://meullerphoto.blogg.se/
Ord från: jennifer

Ja, den känslan är oslagbar!

2011-08-05 @ 16:44:20
URL: http://smoothtrooper.blogg.se/
Ord från: AnnaWK

Känner igen den där känslan så himla väl, jag och min sambo hade ett distansförhållade på lite över två år med många och långa telefonsamtal och fem flygresor över Atlanten för min del. Nio tidzoner bort kunde dock inte stoppa oss och nu har vi bott ihop i snart två år.



Sv: Ja om jag bara kunde få tummen ur så ska jag knåpa ihop ett kort till en liten tjej som fyller år idag (borde ha skickat kortet för en vecka sedan).

2011-08-06 @ 10:01:32
URL: http://annawk.blogg.se/
Ord från: neli

tack fina du =) ja jag har väldigt svårt att hitta jeans då jag är lite kurvig och har en ballongmage som är i vägen haha. men dem här sitter verkligen jättebra och dem är bekväma =) dem bästa jeansen jag har faktiskt och så kostade dem bara 200 haha.



hihi ja gör det =) inne på second hand hittar man alltid något =)

kram

2011-08-06 @ 19:55:28
URL: http://iamsofashion.blogg.se/

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0