Jobbtillfällen

Att vara timanställd på en professionell arbetsplats har i mitt fall inneburit att jag har fått jobba ganska många helger sedan i somras. Under de senaste tre månaderna har jag arbetat sju dagar - och då har jag dessutom fått tacka nej till arbete på grund av andra planer. Varje dag på jobbet är en rolig dag, trots att jag ibland bemöts av rum som ser ut som en krigszon... Men jobbet är trivsamt och anställda i min närhet visar för det mesta en vänlig attityd.

Jobbtillfällen är något jag gärna tackar ja till. Det är inte bara pengarna som värmer gott för själen. Jag känner också att jag får ut någonting av att jobba; jag blir mer betraktad på den framtida arbetsmarknaden och jag växer dessutom som människa. Att städa hotellrum är kanske inte det roligaste, men med rätt inställning är det härligt. Det blir vad man gör det till.

Idag har jag jobbat och igår likaså. Nästa helg kanske lördagen består av jobb, då jag dessvärre var tvungen att tacka nej till söndagens möjlighet. Min förhoppning är att jag ska få fortsätta jobba på helgerna även efter årsskiftet.


Läsarnas Ord
Ord från: Sara

Jag älskar att jobba, tycker det är så kul! :)



Ja, jag körde hem från jobbet i fredagskväll och då var det lite lugnare, så var inga problem som tur var :) Helgen har varit väldigt mysig och trevlig :) Din då? :)

2011-12-11 @ 22:23:31
URL: http://aamaziing.blogg.se/
Ord från: Gabriella

SV: Ja visst är det så, hemskt men sant.

Idag var det julmarknad men tyvärr kunde jag inte gå. Var tvungen att åka till skolan ist och öva. Det kändes! Men snaaart är det jullov, längtar som bara den!=)

Fint inlägg! Kul när man trivs och ser en mening i det man gör. Det ger betydelse och gör det lättare att kämpa.

Hjälp, tänk att det redan är 3:e advent, förstår inte vad fort tiden går haha!

Hoppas du får en fin vecka! Kram

2011-12-11 @ 23:41:23
URL: http://elephantzoul.blogg.se/
Ord från: Miss Sunshine

Sv: Trosorna är köpta på H&M och Gina!



Haft en bra helg? :D

2011-12-12 @ 06:55:50
URL: http://xmisssunshine.blogg.se/
Ord från: Anna Katana

Du har verkligen helt rätt inställning till jobbet. Är nog många som hade klagat på att det är just ett städjobb. Hoppas verkligen att du får fortsätta efter nyår också, men det tro jag nog. Du sköter dig ju.



Exakt if you snooze, you loose.



Tack vad snäll du är (:



Kramar

2011-12-12 @ 11:57:06
URL: http://annakatana.devote.se
Ord från: Elin

Åh som du säger, just städa på hotell kan verkligen vara kul om man gör det till det. Kan vara svårt med många andra jobb, men hotell är en liten speciell känsla, jag hade roligare arbetskamrater nästan hela tiden också. Hur länge har du jobbat där?



Hoppas verkligen du har rätt för just nu känns allting helt hopplöst, jag känner mig hopplös.



Kan vara fina vintrar det också. Jag BER till vädergudarna att det hinner bli mer snö till på lördag. Var länge sen jag inte hade en vit vinter den 17.

Såg det på nyheterna, hur i hela friden står ni ut i det? Blåser ju bort oavsett vilket del av staden man är på?



Blivit lussekatter här med, två sorter, plus halloncupcakes och blåbärscupcake till lördag. Jag och mamma ska fuska lite så vi gör inte eget bröd till smörgåstårtan :P

Tycker du om att baka?



Tack <3 Betyder mycket att få höra det, har skrivit väldigt lite dikter sista halvåret, men har några tusen sen förut, men kommer nog igång med skrivandet igen, är skönt att skriva av sig i mer "tänkande" texter, eller vad man ska kalla det.

kramar

2011-12-12 @ 12:59:51
URL: http://uturanorexin.blogg.se/
Ord från: Patricia♔

Det är ju i alla fall ett jobb:)



Var gärna med och tävla om en ROSA hårfjäder

http://patriciac.blogg.se/2011/december/tavling-vinn-ett-fjadersmycke-for-haret.html

2011-12-12 @ 16:32:31
URL: http://patriciac.blogg.se/
Ord från: Eleonore

Du har så bra inställning till jobbet, fler skulle behöva samma syn på att gå till ett arbete :) Jag har mött alldeles för många oerfarna människor som inte förstår innebörden av ett jobb. Det är därför du blir erbjuden att komma tillbaka på helger nu :) Tror allt att du kommer få fortsätta även efter årsskiftet!

Tråkigt att bullarna inte blev så saftiga som du önskat, gjorde du med kesella? Det är annars ett tips för saftiga bullar! :)

Kramar

2011-12-14 @ 10:43:13
URL: http://www.fika.med.nöjesgalaxen.se/

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0