Hos Rickard hela veckan

Jag slutade tidigare än väntat idag. Det var verkligen skönt att kunna åka direkt hem, utan att slippa tänka på när samtliga avgångar gick. Det var bara att ställa sig på hållplatsen och vänta på vagnen. Jag blir lika förundrad varje gång, jag som inte är van att bo i stan.

Vagnen gick hem till Rickard, min fina Rickard. Den senaste tiden, eller egentligen det senaste året, har jag varit en ganska dålig flickvän. Rickard flyttade ju hit i april förra året; och han flyttade för min skull. Han lämnade allt han hade bakom sig och flyttade närmare mig. Jag minns så väl hur välkommen jag kände mig, när jag besökte hans lägenhet första gången.


Två handdukar och en rosa tandborste.

Jag tror att både jag och Rickard hade ganska höga förväntningar på allt som var nytt - inte minst på vårt förhållande, som nu fick en helt ny skepnad; från distansförhållande till något helt annat. Jag visst redan då att jag inte skulle kunna vara hos Rickard jämnt, eftersom jag fortfarande bor hemma. Dock vet jag inte om Rickard var så inställd på det, jag tror att allt var aningen naivt. Och jag löste inte precis det hela snyggt. Jag fortsatte att bo hemma, men fick istället tre hem.

Jag ska vara hos Rickard hela veckan. Det behövs. Jag har inte prioriterat honom så högt som jag borde - och vill - och det ångrar jag. Samtidigt vill jag inte försvara mig, utan också få lite förståelse. Denna vecka bor jag hos Rickard; en vecka och jag slipper bo på tre ställen. Ett hem. En kärlek. Och bara han och jag. Vardagen rullar på. Vi behöver tid för varandra. Och jag, jag ska bli en bättre flickvän.



Läsarnas Ord
Ord från: Heidi

Så trevligt att läsa ditt inlägg, att du skall bo hos Rickard denna vecka. Du skall inte skylla på dej själv med det att tillbringa tid tillsammans. :) Ni hinner göra det ännu hur många år som helst. :)



Sv: Jo, det känns nog svårt att ge bort så söta kattungar, men när vi redan har en massa kattor så kan man inte ha fler. :(



Det skulle bli alldeles för mycket katter på katter.



Jo, min statistik har stigit och jag skall fortsätta kämpa. Har ju en härlig kompis som du. :)



Kram

2011-02-01 @ 16:04:32
URL: http://karkkimonsters.blogg.se/
Ord från: Eva

men DU...jag tror nog du är en bra flickvän ändå...kram på dig!!!!

2011-02-01 @ 16:19:13
URL: http://evapinglans.webblogg.se/
Ord från: jessica [ myckelite om litemycke ]

sv: ja visst är det :D gott gott gott!

2011-02-01 @ 16:24:11
URL: http://myckelite.blogg.se/
Ord från: Becca

Sv: ber om ursäkt för det :(

2011-02-01 @ 17:46:30
URL: http://myranstankar.blogg.se/
Ord från: C E C I L I A ♥

Sv; Ja, äntligen!! Hon var jättesöt :) ♥ Kommer nog lägga upp bild snart :D



Tusen tack :D ♥



Kram

2011-02-01 @ 18:22:23
URL: http://itsaboutck.blogg.se/
Ord från: Eleonore

Så mysigt att du ska vara hos honom hela veckan nu! Kul att prova på hur det är att bo tillsammans lite längre också, du kanske inte åker därifrån igen hihi :)



Tack vännen, det är verkligen en fin komplimang! Du är en fin vän du!

kram

2011-02-01 @ 19:02:06
URL: http://fikamed.blogg.se/
Ord från: Tessie

I bland hinner man inte med allt i livet, känn inte skam över det!! Rickard vet ju att du älskar honom! Jonas har en egen hylla i badrums skåpet här med, och nu mera säger vi inte hemma hos mig utan hos oss :) Så mysigt att han med ser detta som sitt hem, han har trots allt nyckel hit! :)



Svar:

Jaaa, men verkligen. Hade fått nå fri spel om jag inte haft radio! :)



-kram-

2011-02-01 @ 20:45:13
URL: http://curves4all.wordpress.com/
Ord från: Anna Katana

Låter mysigt. Är själv hos min pojkvän i en vecka nu, men vi har tyvärr distansförhållande så gäller verkligen att ta vara på all tid vi får tillsammans denna vecka.

Hur långt ifrån varandra bodde ni innan?



Ha det bra!

2011-02-02 @ 14:41:18
URL: http://annakatana.devote.se

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0