Pärlor piffar till


Nya pärlor!

Igår fick jag lite tid över, då fikan var slut och jag inväntade att bli upplockad på vägen till mormor och morfar. Jag och en vän gick in "lite snabbt", som jag så fint uttryckte det, på den nyöppnade butiken Panduro. I stan är det så hiskeligt dyrt, därför handlar jag sällan där, men här - inte alls lika centralt - var priserna rätt hyfsade. Det skilde inte lika många kronor frånlä den hobbybutiken som jag vanligtvis brukar handla i. Jag hittade bland annat vackra färger på rosor, men var duktig nog att avstå från att köpa. Papper fanns också i sagolika varianter, men jag höll mig själv tyglad. Dock kunde jag inte motstå pärlorna... Pärlor är något som piffar upp. Ser ett kort tråkigt ut; dekorera med pärlor. Man behöver inte fylla hela kortet med pärlor, bara några stycken här och var. Kortet ser mer exklusivt ut då - tycker i alla fall jag. Det är nog därför många av mina kort är dekorerade med åtminstone fyra pärlor.
 Jag är mycket nöjd med mitt köp. Lite nytt gör att inspirationen hålls vid liv. Vi får se vad jag hinner med att göra idag.


Läsarnas Ord
Ord från: mia

sv: ja det är kul men det är så annorlunda med hur dem tänker, min kille sprang direkt till panpizzorna och tyckte vi skulle bunkra upp med det, haha.



Ja, det är så man får göra när man ska arbeta med sig själv. Då är det små steg som gäller tills man vågar ta större :) Det tar tid men det går.



Har du haft en bra helg? kram

2011-02-27 @ 12:03:11
URL: http://amoramizade.blogg.se/
Ord från: Emelie den bästa (y)

Sv: Ja :)

händer i dag?

2011-02-27 @ 12:25:35
URL: http://onlyyemeliiiee.blogg.se/
Ord från: Anna

Förlåt för ett jättesent svar, men har inte alls varit aktiv bloggerska eller aktiv på att läsa bloggar den senaste tiden :(



Panduro brukar väl vara ganska dyrt men det är väl antagligen för att den jag brukar gå i ligger mitt i Sthlm city så då är det väl naturligt med höga priser. Måste ändå säga att jag älskar att gå i såna affärer. Svårt att motstå att köpa något ;)



Juste, jag har bytt blogg. Bloggar numera på

http://annaanstensen.pcc-choir.se



kram! <3

2011-02-27 @ 12:35:12
URL: http://annaanstensen.pcc-choir.se
Ord från: sannalitens.blogg.se

Svar: Okej, förlåt för sent svar. Vad har du gjort hittills i helgen då? :)

2011-02-27 @ 13:09:54
URL: http://sannalitens.blogg.se/
Ord från: My

va gärna med och tävla om dagens blogg hos mig! :) http://mypans.blogg.se/2011/february/dagens-blogg-sondag.html#comment

2011-02-27 @ 13:12:27
URL: http://mypans.blogg.se/
Ord från: Hanna

Fina!:)

2011-02-28 @ 19:19:51
URL: http://somhanna.blogg.se/

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0