Ser fram emot ett bra träningspass

I onsdags lyckades jag få en plats på ett riktigt bra pass i Step 1. Efter att på söndagen ha varit reservplats fem, blev min bokning tillslut till en ordinarie plats. Passet var kanon - jag hade inte förväntat mig något annat. Ledaren är himla bra, trots att passet var svårare än förra terminen. Men jag hängde med och skippade att hoppa över brädan, när jag inte kände mig tillräckligt säker för att avancera.
Inför denna vecka lyckades jag också boka in mig på ett av de mest omtalade passen. Ledaren är den absolut bästa i hela föreningen. Halv tolv ska jag kämpa som en galning på hennes Step 1 -pass. Jag räknar dock med att det kommer vara svårare än så; hon vet verkligen hur man ska göra för att deltagarna ska prestera sitt yttersta. En timma i träningslokalen, sen duscha och ut till ön. Det är underbart med lediga dagar.


Läsarnas Ord
Ord från: Evelina

Härligt :)

2011-02-25 @ 12:19:23
URL: http://evvvelina.blogg.se/
Ord från: Jessica - bjurlerstamjessica.blogg.se

sv: jo precis, jobba ska man göra! Annars får man inge pengar.. Okej vart jobbar du nånstans? =)

2011-02-25 @ 13:25:38
URL: http://bjurlerstamjessica.blogg.se/
Ord från: mia

Hoppas passet går bra!



sv: Åh tack så mycket :)

Haha nej, ibland är det inte bra att vara för spontan och impulsiv. Jag brukar ångra mig ibland efteråt, haha.. Men oftast är det rätt skoj, man vet inte vad som händer! Det är bara att försöka arbeta med dig själv om du känner att du vill bli lite galen ibland, försöka i små steg :)



Kram!

2011-02-25 @ 14:43:16
URL: http://amoramizade.blogg.se/
Ord från: Sandra

så himla skönt med träning, jag älskar det!!



Svar: Jag har också tränat idag. Himla skönt och nu är jag så där jobbigt utmattad, haha.



Svar: Ja jag ska försöka ta tag i det nu, det börjar bli lite lugnare på jobb nu så det ska nog bli snart. Kanske kommer upp något på bloggen då.



Nej, det gäller nog att finna en bra balans i den där spontaniteten. Den är bra men inte i alltför stora doser heller. Men det kommer :)



Kram

2011-02-25 @ 15:54:16
URL: http://lilleput.blogg.se/
Ord från: Evelina

Skönt med träning :)

2011-02-25 @ 16:00:11
URL: http://evvvelina.blogg.se/
Ord från: Eleonore

Vilket härligt pass det där låter som! Skönt när man kan välja att stå över något steg också om man känner att man inte orkar just det :)

Ja det får vi bli bättre på, får börja göra något spontant en gång i veckan så går det bättre sen! Det är ett av mina nyårslöften att inte tänka så mycket utan bara göra det när det dyker upp :)



Ja de munkarna blev underbara. Länkar recepten nedan men jag hade ju vaniljsocker istället för kardemumman i degen och 1 msk jordgubbssylt i glasyren(den blir rinnig till en början men vänta lite så stelnar den lite)

fikamed.blogg.se/2011/february/mias-underbara-munkar.html#comment

Kramar

2011-02-25 @ 16:04:42
URL: http://www.fika.med.nöjesgalaxen.se/
Ord från: Eleonore

Här är till glasyren med :)

http://www.fika.med.xn--njesgalaxen-rfb.se/2011/02/2-glasyrer-till-godbitarna/#comments

2011-02-25 @ 16:05:40
URL: http://www.fika.med.nöjesgalaxen.se/
Ord från: LIENE

sv: ja, så är det:)

Har hon också en sådan låt som heter så, aldrig hört talas om. Vet bara att Avril Lavigne har en låt som heter "Nobody's home" och den är så bäst<3

2011-02-25 @ 16:43:38
URL: http://lienes.blogg.se/
Ord från: Rinki

Härligt att träningspasset kändes bra! Jag är stolt över dig som fixade det, det låter rätt avancerat. Jag måste komma igång med träningen snart jag också.



Sv: Nej, Facebook var minsann väldigt udda, men däremot så lär det inte bli direktöversatt till svenska. Dels att flickan är egyptier och dels att det är ju kopplat till det sociala nätverket och det är ju inte många här i Sverige som kallar det för ansiktsboken annat än på skämt..eller? Nåja, oavsett anser jag att han hade kunnat hedra Facebook genom att tatuera in det själv, då hade det bara rört honom och inte flickan, men men.



Jag kan förstå att du är rädd för konsekvenserna, men du får försöka att vara glad för att du ändå kan tänka på de spontana situationerna; även om du väljer att avstå. Min sambo vill gärna vara spontan, men kommer sällan på vad det skulle vara. Jag vet att du har en otroligt bra fantasi, jag har ju sett hur du har skrivit om dina Simmar (hur går det för dem förresten?) och det ska du ta vara på. Jag vet att du kommer att våga, jag finns här så du är inte ensam och ibland behöver man misstagen just för att man lär sig och utvecklas som människa. Men det är bara att kämpa på och våga, men ta baby steps :).



Tack så jättemycket för att du tror på mig, det betyder jättemycket! Verkligen. <3 Du är en ängel.



Vad ska du göra ikväll?



Puss och Kram!

2011-02-25 @ 17:48:11
URL: http://rhulth.wordpress.com
Ord från: Carro

åå, step är så kul! Synd att jg inte kan gå på det, det är bara när jag jobbar :(



tack så mycket :)

2011-02-25 @ 18:23:46
URL: http://carolineannamarie.blogg.se/
Ord från: Carro

sv: jag jobbar 9-18 och det finns endast ETT step-pass här per vecka för det är så litet, och det är kl 16 typ. :( Det var bättre när jag bodde i en storstad för då kunde man ju välja lite mer =)

2011-02-25 @ 18:46:23
URL: http://carolineannamarie.blogg.se/
Ord från: Jessica - bjurlerstamjessica.blogg.se

sv: jaha okej! hur känns de då? å vad går du för linje?

2011-02-25 @ 18:55:20
URL: http://bjurlerstamjessica.blogg.se/
Ord från: Erika

Härligt att passet var bra =)

2011-02-25 @ 18:55:32
URL: http://morgondimma.blogg.se/

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0