Utdrag; Jag var besatt av en kärlek, som egentligen inte fanns.

"... Samtidigt saknar jag din närvaro och dina visdomens ord. Jag saknar skrattet du gav mig, tiderna tillsammans. Spänningen som bara du kunde förmedla till mig. Och livet var fantastiskt; du var ju min första kärlek. Men så här i efterhand vet jag inte om du faktiskt var det eller inte. För du och jag älskade aldrig varandra. Och när jag tänker efter var mina känslor nog inte ens i närheten av att älska. Jag ville nog bara känna mig behövd, älskad och bekräftad för en liten stund. Och allt det gav du till mig och alla de tjänsterna ville jag betala tillbaka till dig. Jag var besatt av en kärlek, som egentligen inte fanns."


Läsarnas Ord
Ord från: Lissie

Jag känner igen mig i den här texten, på nåt vis. Det är lite som att man övar sig på känslor, tills man en dag verkligen förstår vad du innebär. Inget fel med det, men det är ju spännande att fundera över.



Kram

2011-02-22 @ 20:59:31
URL: http://fairlynuts.blogg.se/
Ord från: Siolia

Hmm, tankvärt.

Haft en bra dag?

2011-02-22 @ 22:52:15
URL: http://siolia.se
Ord från: Sandra

Du skriver så fina texter.



Svar: Tack söta du! Jag hoppas också på det men såhär långt har det varit fint :) Temafesten var sådär faktiskt så jag lämnade den tidigare än vad som var tänkt och ringde efter skjuts och så blev det till en filmdejt istället. Fast filmen fick jag se själv då mitt sällskap somnade ;)



Absolut, man behöver ta hand om sig själv och bara ta det lugnt då och då.



Kram på dig!

2011-02-23 @ 02:43:07
URL: http://lilleput.blogg.se/
Ord från: Fotograf Jenny Eriksson

Vacker text.,



SVAR: Tack, kram på dig :) <3

2011-02-23 @ 07:39:50
URL: http://fotografjennyeriksson.blogg.se/

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0