Utdrag; Vad omvärlden tror spelar ingen roll

Sena kvällar och sömnlöshet ger mig kraft, mod och inspiration till att skriva. Och det är under dessa tider som det ibland gör som ondast och det är nu jag finner ord för dolda farhågor. Jag skriver, och jag gör det med en extremt törst efter en sagolik passion.

"Påminn mig om den du var. Hjälp mig att komma ihåg vem du har blivit. Stå vid min sida med en betryggande arm om mina axlar. Visa att det är du och jag, trots att det kanske inte är sanningen. För du och jag får ljuga, så länge vi båda vet vad som är verklighet. Vad omvärlden tror spelar ingen roll. För det är du och jag som ska leva, resten får vänta på sin tur."


Läsarnas Ord
Ord från: hanna.NL

sv. haha tack :p men jag försöker få en header som har bilder på mig eller nåt för jag tycker inte så mycket om den :/ jag gillar bilden men inte som header liksom :s



japp, man fastnar i spelet :D men jag tycker the sims 3 är så rörigt... ja funderar om jag ska bara spela the sims 2 istället men jag vet inte..

2011-02-17 @ 06:38:37
URL: http://nordluuuuund.blogg.se/
Ord från: ITZI

God morgon! :)

2011-02-17 @ 08:24:06
URL: http://itzi.blogg.se/
Ord från: Eleonore

Javisst verkar de lätta, de kan ju bara inte misslyckas med! Jag ska göra dem i helgen tror jag och visa lite steg för steg i bilder som jag fått önskemål på :)

Hoppas du får en fin torsdag, vad hittar du på idag?

kram

2011-02-17 @ 08:43:44
URL: http://fikamed.blogg.se/
Ord från: mia

sv: varsågod :)



Jaha okej, ja man går väl på alla pass enbart för att träna? :) eller vad menar du?



Hoppas du hade en bra kväll :) kram

2011-02-17 @ 10:14:54
URL: http://amoramizade.blogg.se/

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0