Jag klarade provet!

Jag är så himla glad. Nyss lämnade jag in mitt prov i Naturkunskap B - och jag är mer än nöjd. Jag besvarade alla sju frågorna - dock inte med total säkerhet. Men godkänd blir jag allra minst. Jag är så glad, pluggandet igår och mina aktiva sinnen under lektionerna har gett bra resultat. Jag tänker gå hem från skolan med gott samvete. Ska bara njuta av en helt ledig kväll hemma hos Rickard. Jag längtar efter att få sticka på min halsduk, arbetet har legat orörd sen vistelsen i Stockholm. Ni ska få se bild, jag lovar.

Nu åker jag in till stan och fikar med Emma. Henne har jag saknat och mitt humör är på topp. Snart dalar väl allt igen, därför ska jag njuta av lyckan när jag har den i min hand.


Läsarnas Ord
Ord från: Rinki

Härligt att din dag verkar ha varit så bra! Jag är superglad att provet kändes okej, jag håller tummarna för ett bra betyg, men tror egentligen inte att jag behöver hålla tummarna ;) du kommer att klara dig galant!



Fika är alltid mysigt, jag hoppas att du njuter och försök att inte tänka på att det snart kommer att dala. Det kommer det säkert, jag menar det är ju oundvikligt att det kommer; man kan inte må bra jämt och det vore ju rätt tråkigt egentligen. Men som Ellie säger i One Tree Hill: "Every song ends, but that's no reason not to enjoy the music", det har jag skrivit upp och har gjort en liten teckning/tavla av det och har uppsatt här i rummet.

Jag tycker att det går att applicera på livet också, jag menar livet kommer ju att ta slut, det går inte att rymma undan döden, men det betyder inte att vi inte kan njuta av livet!



Ha det så superkul nu och hoppas att du får en underbart mysig och härlig kväll med Rikard! <3



Puss och Kram på dig!

2011-01-27 @ 15:57:30
URL: http://rhulth.wordpress.com
Ord från: Heidi

Du skall ha det så bra i stan. :)



Sv: Det är ju bra om du vet vad du vill, men man har vanligtvis också så att man inte kan bestämma sig. :/



Jag har nog varit duktig så jag klarat av detta. Vill fortsätta studera nu när jag har den lust. :) Kommer säkert att flytta ihop med min pojkvän under sommaren och han har tagit denna sak riktigt bra att jag vill studera vidare. :)



Kram

2011-01-27 @ 16:38:07
URL: http://karkkimonsters.blogg.se/
Ord från: Mammabea

Underbart att läsa att du har det bra! Kramar! <3

2011-01-27 @ 17:50:49
URL: http://mammabea.se
Ord från: en blogg bland tusen andra

Skönt att du klarade provet (;<3

2011-01-28 @ 12:31:21
URL: http://kavajen.blogg.se/

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0