Tappat greppet

Jag har tappat bort mig själv. Någonstans på vägen tappade jag bort vem jag är. Jag ska gå tillbaka och leta. Tillbaka dit då jag kände mig hemma.

I stunder som denna vill jag helst bara bli älskad. För hur odräglig och hemsk jag än är, hoppas jag ändå på att bli omtyckt. Mitt självförtroende sjunker sakta till botten, det som förut flöt tryggt på ytan. Men tiderna förändras och någonstans på vägen tappade jag greppet. Mina perspektiv är sneda och min hand borda vara omplåstrad. Men att plåstra om sig själv är svårt, speciellt när man inte har någon aning om hur man gör. För jag har försökt, det har jag. Men nu tror jag inte att jag kan göra så mycket mer, än att gå tillbaka och leta efter vem som är jag.


Läsarnas Ord
Ord från: Sara

Tack! Ja, det kan jag förstå.



Visst är de, dock har jag inte åkt skridskor sedan dess nästan. Är lite sugen på att testa igen :)

2011-01-16 @ 20:29:00
URL: http://saralundins.blogg.se/
Ord från: Elina [FOTO]

sv: Jaa, stylisten från Aftonbladet har hört av sig så har varit i stockholm och jobbat ett par gånger :) Och hon sa att de skulle höra av sig snart igen!



Varför sjunker ditt självförtroende? Du är ju hur underbar som helst Jasmine <3

2011-01-16 @ 21:11:17
URL: http://meullerphoto.blogg.se/
Ord från: Rinki

Aww, gumman! Jag hoppas verkligen att du hittar dig själv, men jag vet hur det kan vara. Det är jobbigt att vara vilsen, jag kände mig så idag också, men man får försöka. Såklart är det jobbigare när man inte känner sig älskad, men jag hoppas att du kommer att finna kärlek snart, för det förtjänar du! Du verkar vara en helt underbar tjej och jag är säker på att det finns killar därute som skulle ge vad som helst för en sådan smart och intelligent tjej som du!



Du är inte alls hemsk, på något sätt! Tvärtom. Du har varit en glädjekälla för mig flertalet gånger. Även om det inte är mig du behöver, så finns jag här och ger en viss kärlek, du är uppskattad och omtyckt av mig samt att jag bryr mig! <3

Du är aldrig ensam, jag finns här, det är bara att räcka mig din hand ifall du inte vill ramla. Gå tillbaka och finn dig själv, du klarar det.



Tack för din kommentar om att jag skriver personligt, för mig kändes det inte så personligt eftersom jag är så van vid vad jag känner och tycker. Men det betyder jättemycket för mig att du säger det! Att andra kan uppskatta mina texter.



Puss och Kram!

2011-01-16 @ 21:14:53
URL: http://rhulth.wordpress.com
Ord från: angelica

sv eller hur! :)

2011-01-16 @ 23:17:01
URL: http://angelicacarlsson.blogg.se/
Ord från: Elin

Ja, ibland känner man sig bara så nere. men helt plötsligt hittar man tillbaka till sig själv och då går det uppåt igen. :)



Ja, men det var ett riktigt bra skrivet inlägg. Många som känner så :( och tack själv för dina ord :)<3



kram

2011-01-16 @ 23:24:07
URL: http://cassler.blogg.se/
Ord från: Lisa

Du ska inte behöva oroa dig över att du är hemsk som person; vi har alla våra dåliga stunder, och vi måste kunna ha lov att ha dem. Det som gör att man inte är hemsk som person är att man inte blickar tillbaka på sitt dåliga beteende med ett leende på läpparna. Det låter verkligen inte som någonting du skulle göra, och tro mig när jag säger att du är en omtyckt person.



Jag känner igen känslan av att ha tappat greppet om sig själv, och tyvärr har jag inget bra råd. Vi alla hamnar där någon gång. För mig försvann den känslan med tiden, och den försvann när jag hittade rätt personer -- när jag hittade rätt vänner. Förhoppningsvis lyckas du hitta dig själv igen, men tro inte att den du är har gått förlorad.



Det som berörde mig när jag läste inlägget var när du beskrev ditt sjunkande självförtroende. Du är värd så mycket mer än att behöva uppleva det. Ett råd är att försöka tänka på dina bra egenskaper så fort du börjar känna att ditt självförtroende börjar svikta.



sv. Nej, vad synd -- det är verkligen en bra film :)



Kram!

2011-01-17 @ 00:17:01
URL: http://liisiish.blogg.se/
Ord från: Anniepie

Svårt dedär med att hitta sig själv, men hoppas att du är på bättre tankar idag! :) SV: Åhh va du är smart, klart att man kan hyra skridskor ju! ;) Ha en bra måndag nu. Kramar

2011-01-17 @ 09:28:54
URL: http://www.metrobloggen.se/Anniepie
Ord från: Adara Magazine - din bloggtidning på nätet!

hahah ja visst var historien rolig! :D Om du kan någon rolig historia får du gärna maila mig - du får såklart en länkning i själv inlägget då! :)



Jag tror absolut du kommer lyckas med att skriva en bok gumman! :D

Hoppas du får en fin måndag!

Kram

2011-01-17 @ 10:50:53
URL: http://adaras.se
Ord från: Alina

tack tack :)

2011-01-17 @ 11:54:41
URL: http://ahaalina.blogg.se/
Ord från: Anonym

Fyy det verkar inte roligt. ;(

2011-01-17 @ 16:50:22
URL: http://tvminnen.blogg.se/
Ord från: Adara Magazine - din bloggtidning på nätet!

Tusen tack för din roliga historia! :D Den ligger uppe på bloggen nu. ;)



Kram

2011-01-17 @ 17:37:55
URL: http://adaras.se
Ord från: Elene:)

Vsg:)<3



Kram

2011-01-17 @ 18:54:59
URL: http://theelene.blogg.se/
Ord från: marie

Men hur mår du gumman?

Hoppas det känns bättre snart.

kramar

2011-01-17 @ 19:37:18
URL: http://imfreetobeme.blogg.se/
Ord från: Fotograf Jenny Eriksson

Du är inte hemsk, kom ihåg det. Jag brukar själv känna så och vet att det verkligen inte är någe vidare, man vill bara bli älskad, samtidigt så trycker de svarta tankarna ner en som om man inte förtjänade det. Men alla förtjärar att bli älskade och omtyckta, vilket jag verkligen tror att du också är, älskad och omtyckt. <3 Kramar,



SVAR: Tack för fina ord, hoppas du får en fin kväll :)

2011-01-17 @ 19:54:52
URL: http://fotografjennyeriksson.blogg.se/
Ord från: Novembersara.

Jag hoppas att du blir att må bättre snart, fina du! Det är alltid tufft när man tappar tron på sig själv! Glöm aldrig att du är värdefull för så många!

2011-01-17 @ 20:07:18
URL: http://novembersara.blogg.se/
Ord från: Adara Magazine - din bloggtidning på nätet!

Det är klart att jag tror på dig! :D

2011-01-17 @ 20:11:38
URL: http://adaras.se
Ord från: Tessie

Svar: Ja, Jonas är underbar!!



-kram-

2011-01-17 @ 20:17:41
URL: http://curves4all.wordpress.com/
Ord från: Tessie

Svar:

Tack så mycket, i bland lyckas man att fassna på bild! :)

Ja bilderna är super fina! :)

-kram-

2011-01-17 @ 21:17:35
URL: http://curves4all.wordpress.com/
Ord från: Eleonore

ÅH hoppas du hittar dig själv igen! Det är en jobbig känsla att bara sjunka längre och längre ner och känna självförtroenden och självkänslan försvinna mer och mer. Men bestäm dig för att säga stopp och be folk i din närhet att säga ett positivt ord om dig, du kommer inse hur älskad du är :) du kommer hitta dig själv igen lovar jag!



Ja de blev väldigt goda kan jag lova! :D



Kramar

2011-01-18 @ 09:11:18
URL: http://fikamed.blogg.se/

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0