EspressoHouse


Take away från EspressoHouse.

Det var först i våras, som jag upptäckte hur roligt det är att fika. Innan dess tyckte jag mest att det var onödigt att lägga pengar på fika, när man kan äta gott hemma istället. Men jag blir trimmad. Då kompisarna går till EspressoHouse, följer jag gärna med. Och trots att jag ofta blir illamående efter kaffeintaget, fortsätter jag att köpa vaniljlatte. Det är ju så gott - nästan så gott att illamåendet är acceptabelt.
Mina besök på EspressoHouse blir inte bara tillsammans med vänner. Det har hänt ett antal gånger att jag har gått dit själv, köpt mig en vaniljlatte att ta med och sen njutit av den på bussen hem. Lyx i vardagen. Men, det gäller att hålla hårt i pengarna. Redan efter tre koppar kaffe har man spenderat en hundralapp.
Ikväll får det allt bli en kopp, när jag ändå ska in till centrala stan och sedan vidare med tåget längs kusten.


Läsarnas Ord
Ord från: Eleonore

Hihi kul att du upptäckt nöjet med att fika ute på caféer! Det är en riktig vardagslyx att få sätta sig på ett café och njuta av något gott och härligt sällskap eller en bra bok :)

2011-07-10 @ 18:01:17
URL: http://www.fika.med.nöjesgalaxen.se/
Ord från: Matilda

Jag vet inte riktigt hur jag hittade din sida, men jag är glad att jag gjorde det :). Prenumererar nu på din sida på BlogLovin'!

2011-07-12 @ 12:58:34
URL: http://djurförsäkring.net

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0