Jobbar och står i

Hej. Ni ska veta att jag tänker på er, varje dag. Det är sanningen, trots att jag inte visar er mycket uppmärksamhet. Jag hade gärna bloggat mer, men som det är nu har jag inte energi. Jag jobbar en del och är på kvällen helt slutkörd. Men det är roligt, jag trivs mycket bra på mitt jobb. Jag har äntligen kommit in i rutinerna och är nu effektiv och bra på att planera dagen. Ingen dag är den andra lik; man vet aldrig vad dagen har att bjuda på. Imorgon har jag dock en ledig dag - välförtjänt och efterlängtad. Om vädret tillåter tänkte jag tillbringa dagen nere vid klipporna, precis så som jag hoppades att min sommar skulle bli. Min förra ledighet var för en vecka sedan och även då hade jag några trimmar för mig själv intill havet. Underbart!

Jag jobbar och står i och kämpar samtidigt med mitt dåligta samvete som skäller på mig för att jag inte tar mig tid att göra allt det jag skulle vilja prioritera. Men det är som det är. Jag ska blogga, men just nu kommer det myckt annat i vägen. Det har kommit önskemål om att få se bilder från Taizé, något som självklart ska ordnas. Hoppas att ni alla mår bra. Jag tänker på er.


Läsarnas Ord
Ord från: Sofia & Lova

åh, det blir mycket jobb på sommaren men man måste hinna njuta lite också! :)

2011-07-11 @ 22:00:29
URL: http://sofialova.blogg.se/
Ord från: Heidi

Sv: Tack! Hoppas bara älsklingen har varmt om fötterna i vinter. :)



Jag har nog haft det bra i sommarvärmen. Lite tråkigt, men annars går det. :)



Hoppas du trivs på ditt jobb? Synd att bloggen hamnat på efterkälke. :/



Kram

2011-07-13 @ 21:09:35
URL: http://samboochstuderande.blogg.se/
Ord från: Eleonore

Du är så duktig som jobbar på och det är kul att höra att du trivs så bra! Bloggen och allt annat finns kvar när sommarjobbet har kommit till enda och det återgår till det normala igen :)

Ja jag jobbar fortfarande på båten och trivs jättebra med allihop, vi är ett så bra gäng. Jobbar varannan vecka på heltid nu. Jag jobbar mest i restaurangen men får även hoppa in i hotellet lite och städa när de behöver hjälp och det är lugnt i restaurangen :)

Ha det så underbart, kram

2011-07-14 @ 22:06:33
URL: http://www.fika.med.nöjesgalaxen.se/

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0