Innan sommarlovet känns det tungt


Sista rycket innan sommarlovet.

Det är bara några dagar kvar, innan sommarlovet tar sin början. Jag kämpar på, men glöden finns inte riktigt med mig. Misslyckandena slår hårt mot mig, hårdare än vanligt. Jag försöker hålla modet uppe, göra mitt bästa och leverera bra inlämningar.
Efter helgens långledighet har jag haft en stressig vecka med mycket arbete. Det blir lätt så, när man inte gör skoluppgifter under en välförtjänt ledighet. Igår skrev jag terminens sista prov i Matematik D, ett tydligt underkänt kommer att kastas i ansiktet på mig. Recension av klassiker från den svenska litteraturhistoriens utbud skickades in. Under gårdagen fanns det dock inte tid att skriva klart slutarbetet om samtliga epoker med början på Antiken. Den uppgiften skickades in idag, dagen efter...
Sista rycket, jag ligger i. En debattartikel ska skrivas och lämnas in idag. Jag förlitar mig på att timmarna av förberedelse kommer att löna sig. På måndag är det debatt om samma ämne. Det borde gå bra. Muntliga examinationer är en av mina starkaste sidor.

Jag hoppas, försöker hitta inspiration och längtar efter att få den där kramen av Rickard.


Läsarnas Ord
Ord från: Ida

Att det alltid ska vara så mycket på slutet, slutar aldrig att förundra mig. Menmen, det är väl bara att kämpa på, själv sitter jag med en elva sidors hemtenta som ska vara klar på söndag natt. Bara sju sidor kvar nu då... åh! Skickar en lite kram i alla fall! Kram.

2011-06-09 @ 14:13:08
URL: http://loveletterpapercuts.blogg.se/
Ord från: JoJo

sv; anytime girl! :) är allt bra med dig?

kram

2011-06-09 @ 18:28:43
URL: http://rockdoll.devote.se
Ord från: Rinki

Hoppas att det gick bra på ditt prov! Du kommer säkert klara det, du är så himla duktig på allt, försök att inte ta åt dig av misslyckanden; det är svårt, men försök!



Jag är säker på att det inte är riktigt lika farligt som det kanske känns. Snart är ditt sommarlov här och det kommer nog att bli fint, kommer du att få någon semester alls? Vad är det för jobb du har haft nu då och vad är det för sommarjobb? Jag visste inte att det var två olika.



Har inte tid att kolla kortmakeriet just nu, men ska kolla när jag kommer hem. :)



Har saknat att "prata" med dig ;)



Puss och Kram!

2011-06-10 @ 09:39:42
URL: http://rhulth.wordpress.com
Ord från: beckabooo

<3 Du är duktig!

Axel kunde på festivalen, ser framemot detta!! Ska bli kul. Ta hand om dig min fina vän. Kramar!!

2011-06-12 @ 21:03:00

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0