Nästan klar

Det har skrivits en sida till. Jag är nästan klar. Några ord till vill jag få med, innan jag avslutar mitt dokument av utdrag. Igår publicerade jag ett utdrag som jag trodde var det sista, men nu har det skrivits några fler. Jag är inte förvånad, det är ett så konkret exempel på hur det faktiskt var. Men utdragen är annorlunda, de består mest av ord. Bekräftelse. Befrielse. Bekännande. Bearbetandet är över. Snart finns där ingen anledning att säga förlåt, förklara sig och försöka förstå. Inom kort finns bara minnen, konsekvenser och början på något nytt. Jag skriver och jag är nästan klar.


Läsarnas Ord
Ord från: Twiggy♥

Fast jag har ju min blogg enbart för att jag själv ska få skriva av mej, men om någon tittar in är ju det kul, men inget som jag strävar efter:)



kram

2011-06-15 @ 10:26:59
URL: http://twiggyrosablingbling.blogg.se/
Ord från: Anna Katana

Förstår att det känns aktuellt att flytta till Sthlm efter studenten sen med tanke på att pojkvännen bor där med. Underlättar ju en massa att bo i samma stad och slippa den där jobbiga distansen.



När börjar jobbet på allvar?



Läste uttdraget nu, mycket fint skrivet. Som vanligt.



Kram

2011-06-15 @ 10:28:24
URL: http://annakatana.devote.se
Ord från: JE Ögonblick & Känsla

SVAR: Tack! Ja visst är det en härlig färg :) kram på dig!

2011-06-15 @ 11:31:38
URL: http://ogonblickochkansla.blogg.se/
Ord från: MEULLERPHOTO

sv: Jätte länge sen jag var här inne och kikade nu, men börjar bli en aning bättre. Kan stå upp själv nu iaf :) Så framsteg.

Hm jaa, känns som man egentligen ville ha någon annan anledning. Men, antar att sånt är livet. Jag får mediciner. Hm. Minnet är fortfarande väldigt dåligt. Men just nu känns det som om jag aldrig kommer kunna må så dåligt som jag har gjort den senaste veckan. Kunde varken stå eller ligga, inte äta och inte sova pågrund av hallucinationerna från morfinet och smärtan. Så, efter det här tror jag allt går att stå ut med. Det kan bara bli bättre nu.

Kramar <3

2011-06-15 @ 11:50:47
URL: http://meullerphoto.blogg.se/
Ord från: Sandra

Vad skönt, kul att du är igång :)



SVAR: Ja se den en riktigt grym film.



Kram

2011-06-15 @ 12:02:33
URL: http://lilleput.blogg.se/

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0