Västtrafik visar på kvalité



Någon gång rinner bägaren över. Och den gången behöver inte beror på en speciell faktor. Det kan endast handla om den minsta motgången och då faller allt samman.
I torsdags var det Västtrafik, som var min utlösande faktor. Jag skulle åka från mamma ut till ön, för att arbeta där. Eftersom torsdagen var Kristi himmelfärdsdag, antog jag självklart att även skolkortet skulle reagera som på en söndag. Jag stämplade därför min utökning, som jag har köpt för att slippa betala mer än nödvändigt, inte behöva hålla på med Västtrafiks idiotiska system och för att jag - snål som jag är - ska slippa tänka på pengarna, när jag är ledig. När jag visade utökningen för läsaren, drogs det istället pengar från min kontoladdning, som jag tvunget har behövt lägga in på samma kort. Idioti. Det brast. Jag orkade inte med att Västtrafik än en gång visade sitt hat mot mig. Jag hade inte gjort något fel, eftersom det står - klart och tydligt - i det lilla informationshäftet som hör till kortet, att skolkortet endast ska gälla på helgfria vardagar. Och i torsdags var det ju söndag... Problemet gick inte att lösa just för tillfället, utan jag var istället tvungen att vänta två dygn. Jag gick till ett av Västtrafiks kontor igår. Och fick hjälp - makalöst nog. Hon i kassan förstod precis vad jag menade, hjälpte mig och besvarade även mina frågor inför fortsättningen. Hon var duktig och engagerad, jag kände att jag fick ett bemötande av kvalité. Vanligtvis när jag har att göra med Västtrafik, upplever jag att deras anställda är helt värdelösa I många fall är jag bättre på det nya systemet och samtliga buss- och spårvagnslinjer, än vad de anställda är. Så ska det inte behöva vara, och jag är absolut inte överambitiös. Jag är bara intresserad, lite så där nördig, och driver gärna min kampanj som i en protest mot kollektivtrafiken i Västra Götaland. Men Västtrafik kanske är på god väg att förbättras?


Läsarnas Ord
Ord från: Anonym

Förstår din känsla. Sånt där kan man störa sig så mycket på ibland.

2011-06-07 @ 09:36:02
URL: http://tvminnen.blogg.se/
Ord från: Rinki

Usch, sådant där är verkligen jobbigt :( Skönt att du fick bra respons från kvinnan som jobbade på kontoret, man kan ju alltid hoppas på att Västtrafik håller på att fixar till sig.



Sv: Ja, jag tycker Gaga är en jättehäftig artist.



Hur går det med det nya jobbet, fungerade det med uniform och sådär? Du skrev att du körde på svart kjol, har du det fortfarande?



Hur går det med kortmakeriet?



Jag ber om ursäkt för att jag inte har varit vidare aktiv, det har varit mycket med sommarjobbet att jag liksom inte har orkat lägga ned vidare mycket tid på att skriva.



Kram

2011-06-07 @ 11:52:39
URL: http://rhulth.wordpress.com
Ord från: Twiggy♥

Jag hatar att åka kollektivt. Tycker det är rörigt och så blir jag så nervös med allt krångel. Sedan att jag är rädd för att göra fel och inte vågar fråga gör ju allt ännu svårare. Usch!

Skönt att det gick att lösa för dej iallafall.



kramar

2011-06-07 @ 12:11:33
URL: http://twiggyrosablingbling.blogg.se/

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0